Miercuri, 06 Martie 2013 - 05:35 AM Aleg.RO: 16 deputati PNL si trei ai PSD au votat motiunea depusa de PDL

Publicat de: ---

Money.ro

Unul dintre deputatii liberali care au votat motiunea, Cristina Pocora, a declarat ca a votat "pentru" dintr-o "neatentie" si a incurcat butoanele de la pupitrul bancii din plenul Camerei Deputatilor, in conditiile in care votul a fost electronic .

De asemenea, un reprezentant al PDL, George Ionescu, a votat impotriva motiunii.

Liberalii care au votat motiunea Oltchim sunt Marin Anton, Vasile Berci, Anton Dobos, Traian Dobrinescu, Stelian Nechita Dolha, Gratiela Gavrilescu, Dumitru Verginel Gireada, Virgil Guran, Nicu Marcu, Viorica Marcu, Daniel Iane, Alexandri Nicolae, Ancuta Pocora, Raluca Surdu, Vasile Varga si Hubert Thuma.

Potrivit unor surse parlamentare, liberalii care au votat in favoarea motiunii au facut acest lucru din greseala. Liderul grupului PNL, Dan-Radu Rusanu, nu a fost prezent, iar Victor Paul Dobre, care l-a inlocuit, le-a indicat eronat liberalilor cum sa voteze la motiune, au relatat sursele. 16 dintre deputatii liberali prezenti au urmat indicatia gresita a lui Dobre si au votat, astfel, in favoarea motiunii.

De la PSD, motiunea Oltchim a fost votata de Madalin Voicu, Anghel Stanciu si Marius Manolache.

Deputatul Grupului Minoritatilor Slavomir Gvozdenovici a votat in favoarea motiunii.

Deputatii UDMR prezenti s-au abtinut de la vot.Camera Deputatilor a respins, marti, motiunea simpla initiata de PDL pe tema Oltchim, intitulata "Guvernul Ponta - fabrica de someri", fiind inregistrate 78 de voturi "pentru", 189 "impotriva" si 18 abtineri. Initiatorii motiunii cereau demisia ministrilor Varujan Vosganian si Daniel Chitoiu.

In timpul dezbaterilor de luni asupra motiunii, reprezentantii PDL si cei ai USL s-au invinovatit reciproc pentru situatia in care se afla combinatul Oltchim.


(247 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Money.ro

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Money.ro:

16 deputati PNL si trei ai PSD au votat motiunea depusa de PDL | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.31113409996033 seconds.