Marți, 05 Martie 2013 - 05:43 AM Aleg.RO: Lui Anastase i-a iesit porumbelul: "Eu poate nu stiu sa numar, dar nici nu pretind sa stiu"

Publicat de: ---

Antena 3 Fostul presedinte al CamereiDeputatilor, Roberta Anastase, a spus luni, cu seninatate, ca nu stie sa numere, si nici nu pretinde ca ar sti aceasta operatie de aritmetica .LuiAnastase i-a iesit "porumbelul" intr-un schimb de replici pe care l-a avut cu ministrul Economiei, Varujan Vosganian, la dezbaterea motiunii simple privind Oltchim. "Ati avut o prestatie lamentabila, ati mintit incontinuu si nu ati vorbit deloc de solutii. Eu poate nu stiu sa numar, dar nici nu pretind sa stiu, dumneavoastra insa pretindeti ca sunteti ministru al acestei tari si nu observati un lucru elementar, ca economia sub dumeavoastra se prabuseste", a spus Anastase. Ea a adaugat ca acesta este o realitate pe care Vosganian nu poate sa o ascunda prin "glumele proaste". Replica Robertei Anastase a venit dupa ce ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a spus ca primul semnatar al motiunii este Roberta Anastase, "cunoscuta specialista in aritmetica neeuclidiana".La o sedinta din 2010, pe care a condus-o in care Camera Deputatilor, unde s-a votat legea pensiilor, Roberta Anastase, in calitate de presedinte de sedinta, a supus proiectul la vot si a constatat indeplinirea cvorumului si adoptarea legii, desi in sala se aflau doar 80 de deputati. Dupa parerea lui Anastase ar fi votat peste 160 de deputati, chiar 270, desi grupurile PNLsi PSD se retrasesera de la vot.


(267 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Lui Anastase i-a iesit porumbelul: "Eu poate nu stiu sa numar, dar nici nu pretind sa stiu" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.31005597114563 seconds.