Luni, 11 Iunie 2012 - 05:34 AM Aleg.RO: REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012. USL castiga Consiliul Judetean Bistrita

Publicat de: ---

Realitatea TV

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 . USL a castigat sefia Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud si primariile tuturor oraselor din judet - Bistrita, Beclean, Nasaud si Sangeorz-Bai, potrivit numaratorilor paralele efectuate de PDL si USL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012. Candidatul USL la sefia Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, deputatul Emil Radu Moldovan, a declarat, in noaptea de duminica spre luni, la sediul de campanie al USL, ca a obtinut peste 50% din voturile electoratului din judet.

"Am peste 50%. Stiu sigur acest lucru. Am discutat cu colegii mei care fac parte din sectiile de votare si m-au anuntat cate voturi am", a spus el.

Moldovan a declarat ca, de asemenea, numaratoarea paralela care s-a facut la Bistrita il indica drept castigator pe primarul in functie, Ovidiu Cretu (PSD). Primarul orasului Beclean, Nicolae Moldovan (PSD), a castigat un nou mandat cu peste 75% din voturile electoratului, iar cel al orasului Sangeorz-Bai, Roland Venig (PSD), a fost si el reales. Candidatul USL la functia de primar al orasului Nasaud, profesorul Mircea Romocea, a reusit sa castige alegerile in fata candidatului PDL, edilul in functie Dumitru Muresan.


(264 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea TV

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea TV:

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012. USL castiga Consiliul Judetean Bistrita | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.31197500228882 seconds.