Joi, 07 Iunie 2012 - 06:23 AM Aleg.RO: Vasile Blaga: Ponta vrea alegeri anticipate pentru a amana dezbaterea bugetului pe 2013

Publicat de: ---

jurnalulnational Vasile Blaga: Ponta vrea alegeri anticipate pentru a amana dezbaterea bugetului pe 2013

Vasile Blaga  / Foto: Intact ImagesPresedintele Senatului Vasile Blaga il acuza pe premierul Victor Ponta ca doreste alegeri parlamentare anticipate pentru a amana dezbaterea bugetului pe 2013 si a ascunde situatia economica proasta creata de USL, relateaza Mediafax .

Victor Ponta urmareste sa aduca alegerile parlamentare mai aproape si sa impinga dezbaterea bugetului pentru 2013 dupa alegerile parlamentare din toamna", precizeaza Vasile Blaga.

In opinia presedintelui Senatului, Ponta doreste, de fapt, sa evite dezbaterea bugetului inainte de alegeri pentru ca bugetul pe 2013 arata adevarul despre situatia economica dezastruoasa creata de USL.

Victor Ponta vrea sa ascunda proba cea mai clara a incompetentei Guvernului pe care il conduce. Doresc sa atrag atentia ca dovada faptului ca masurile anuntate de Ponta pe 2013 sunt nechibzuite si imposibil de pus in practica va fi clara pentru toata lumea in bugetul de stat pentru anul viitor", sustine Blaga.

Victor Ponta a declarat ca alegerile parlamentare ar trebui organizate in luna octombrie pentru prezentarea si adoptarea in Parlament a bugetului de stat pentru 2013 inainte de sarbatorile de iarna.


(220 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

Vasile Blaga: Ponta vrea alegeri anticipate pentru a amana dezbaterea bugetului pe 2013 | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.35277700424194 seconds.