Miercuri, 06 Iunie 2012 - 05:20 AM Aleg.RO: Basescu se teme de o conspiratie pusa la cale de Maior, Ponta si Rus

Publicat de: ---

7plus Autor: Catalin Tache

Seful statului a declansat o actiune secreta de marire a efectivelor Sectiunii 1, directia din SPP insarcinata cu protectia sa .

Traian Basescu suspecteaza o conspiratie impotriva sa

Mai mult, din informatiile intrate in posesia noastra, Traian Basescu nu ar mai dori sa se bazeze sub nicio forma pe cadrele Ministerului de Interne, indiferent ca este vorba de jandarmii care pazesc Palatul Cotroceni sau de ?civilii? care asigura traseele prezidentiale.

Capul rautatilor

George Maior (foto), Victor Ponta si Ioan Rus, suspectii de serviciu ai presedintelui

Desi neoficial, garda personala a presedintelui va fi intarita zilele acestea cu profesionisti din cadrul altor sectiuni din SPP. Care vor actiona atat la vedere, dar mai ales din umbra, inlocuind jandarmii si membrii altor structuri insarcinati cu aceste misiuni pana acum.

Ioan Rus

Masura extrema a fost luata in urma convingerii lui Traian Basescu privind existenta unei veritabile conspiratii intre premierul Victor Ponta, ministrul de Interne Ioan Rus si ?creierul? intregii strategii anti-Cotroceni, George  Maior. De altfel, dupa cum sustin sursele noastre, dupa vizita furtunoasa din Padurea Baneasa,  dezvaluita in exclusivitate de ?National?, presedintele chiar ar fi avut intentia de a-l debarca pe directorul SRI.

Victor Ponta

Cel  considerat ?capul tuturor rautatilor? si facut inclusiv raspunzator de rasturnarea Guvernului Ungureanu, numai ca ?maraiturile? amenintatoare ale marilor cancelarii occidentale au schimbat rapid planurile prezidentiale.

Lupte fratricide

Daca Basescu se bazeaza inca pe fidelii sai din SPP, in actuala coalitie de guvernare se dau deja adevarate lupte de gherila pentru desemnarea inlocuitorului generalului Lucian Pahontu. Care, conform scenariului ?uselist?, va avea loc dupa alegerile generale din toamna, cand Parlamentul isi va aroga dreptul de a numi sefii SPP si STS. Deocamdata, fostii liberali din sistem sunt cei care isi dau vartos la gioale pentru ciolan, dar o eventuala trecere a lui Ponta la presedintie le-ar da total peste cap planurile?


(280 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Basescu se teme de o conspiratie pusa la cale de Maior, Ponta si Rus | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.33065795898438 seconds.