Miercuri, 06 Iunie 2012 - 05:19 AM Aleg.RO: Raluca Turcan sustine ca Ponta se foloseste de PNL

Publicat de: ---

Puterea de D .P. Politica interna Taguri: Raluca_Turcan, pdl, PNL Sharevar addthis_config = ;

 

 

Deputatul PDL Raluca Turcan considera ca Victor Ponta a transformat PNL in ?scarita, sa urce in sondaje?, iar orice liberal realist vede ca PNL se asociaza mai mult cu stanga.

 

Democrat-liberala mentioneaza, intr-un comunicat de presa, ca Victor Ponta a transformat cu abilitate PNL in scarita, ca se inalte in sondaje, in timp ce Crin Antonescu bate pasul pe loc si repeta aceleasi discursuri de acum 1-2 ani.

 

Aceasta crede ca liderul PNL, Crin Antonescu, nu este pregatit sa fie candidat la presedintie si ca nu este constient de ce se intampla in PNL, care se duce tot mai mult spre stanga. ?Oricine din PNL, care vede dincolo de 10 iunie, isi da seama ca drumul cu PSD nu doar ca face tot mai la stanga, ci este si infundat. Aparandu-l si girandu-l pe Adrian Nastase care face presiuni pentru a-si bloca dosarele din justitie, PNL nu face decat sa se asocieze si mai tare cu stanga, care a tinut Romania pe loc?, a explicat Turcan.

 

Deputatul demorat-liberal mai spune ca Ponta a mai gasit in taxarea suplimentara o alta smecherie electorala prin care sa atraga atentia si sa-si faca imagine: ?Taxarea suplimentara nu este nimic mai mult decat o alta demagogie stangista, fara aplicabilitate, dar buna de luat ochii oamenilor, ca toate promisiunile USL dinaintea guvernarii?.

 

Drept pentru care, Turcan sustine ca Ponta pune inca o data PNL intr-o situatie dificila, in care ?fie tine cu ?bogatii?, fie mai vireaza un pic la stanga?.


(196 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Puterea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Puterea:

Raluca Turcan sustine ca Ponta se foloseste de PNL | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.30036187171936 seconds.