Vineri, 23 Septembrie 2011 - 05:21 AM Aleg.RO: Basescu vrea mandat prezidential mai scurt: e recomandat sa nu stai intr-o functie mai mult de 8 ani

Publicat de: ---

Realitatea TV

Traian Basescu a declarat, la B1 TV, ca durata celor doua mandate consecutive ale sale la Cotroceni este foarte mare, aratand ca asta inseamna "sa intri 10 ani in acelasi birou", "iar poporul sa te suporte zece ani" si a subliniat ca studiile recomanda schimbarea locului de munca la opt ani .

Basescu vrea mandat prezidential mai scurt: e recomandat sa nu stai intr-o functie mai mult de 8 ani Imaginea 1/1

La remarca moderatorului ca la finalul anului 2011 va implini sapte ani de mandat la Cotroceni si ca mai are inca trei ani, seful statului a replicat: "Mie mi se pare foarte mult". "De aceea am propus si sunt dispus sa discut, intr-un proces de revizuire a Constitutiei, revenirea la mandatul de patru ani. Ganditi-va ca 10 ani - Constitutia permite sa obtii doua mandate consecutiv - 10 ani sa intri in acelasi birou, va dau un exemplu: pentru mine, daramite pentru popor, sa te suporte zece ani", a declarat Basescu, razand.

El a subliniat ca in managementul stiintific "este recomandat sa nu stai intr-o functie, intr-un serviciu mai mult de opt ani". "Toate studiile arata ca e bine sa-ti schimbi locul de munca", a mai spus presedintele.


(603 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea TV

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea TV:

Basescu vrea mandat prezidential mai scurt: e recomandat sa nu stai intr-o functie mai mult de 8 ani | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.30079793930054 seconds.