Miercuri, 29 Septembrie 2010 - 06:04 AM Aleg.RO: Presedintele Traian Basescu a discutat cu reprezentantii CNP la Cotroceni

Publicat de: ---

Gândul Presedintele Traian Basescu a discutat cu reprezentantii CNP la Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a discutat, marti seara, cu reprezentantii Corpului National al Politistilor (CNP) la Palatul Cotroceni, pe care i-a chemat la discutii, pe tema mitingului din 24 septembrie si a nemultumirilor politistilor, la solicitarea conducerii sindicatului .

Vicepresedintele Corpului National al Politistilor (CNP), Constantin Asofronie, a declarat, marti seara, dupa discutiile purtate la Palatul Cotroceni cu presedintele Traian Basescu, ca subiectele întrevederii au vizat mai putin salariile, pentru ca acestea sunt responsabilitatea Guvernului.

El a precizat ca presedintele le-a cerut raspunsuri legate de problemele create în 24 septembrie la mitingul politistilor, de problemele la nivelul Politiei Romane si de statutul politistilor.

"I-a trecut supararea si a înteles ca nu toata institutia (IGPR, n.r.) e vinovata pentru cateva sloganuri si cateva caschete aruncate", a mai spus Asofronie.

Asofronie e precizat ca întrevederea a avut loc dupa ce presedintele Corpului National al Politistilor, Iulian Dobrescu, a cerut sa discute cu seful statului, informeaza Mediafax.


(530 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Presedintele Traian Basescu a discutat cu reprezentantii CNP la Cotroceni | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.31853604316711 seconds.