Joi, 22 Iulie 2010 - 06:24 AM Aleg.RO: Prigoana: Voi reveni în PDL cand partidul îsi va schimba atitudinea fata de oamenii de afaceri

Publicat de: ---

Gândul Prigoana: Voi reveni în PDL cand partidul îsi va schimba atitudinea fata de oamenii de afaceri

Deputatul Silviu Prigoana va reveni în Partidul Democrat-Liberal în momentul în care partidul îsi va schimba atitudinea fata de oamenii de afaceri, a declarat, miercuri, fostul membru al PD-L, care a precizat ca s-a simtit "dat la o parte" atat timp cat a fost pus în situatia sa aleaga între politica si afaceri .

"Voi reveni în partid în momentul în care PDL o sa îsi schimbe atitudinea fata oamenii de afaceri, fiind partid de dreapta, cel putin asa trambiteaza, si un partid de dreapta în general promoveaza oamenii de afaceri, nu îi rejecteaza. Eu m-am simtit dat la o parte atat timp cat am fost pus în situatia sa aleg între afaceri si politica", a spus Prigoana, citat de corespondentul Mediafax.

Prigoana a afirmat ca va face în continuare politica, dar nu va intra într-un alt partid.

"Cand PDL îsi va revizui comportamentul fata de oamenii de afaceri, ma voi reînscrie în partid. Fiecare om de afaceri din PDL are discernamant si va face ce vrea, eu am considerat ca este bine sa ma delimitez de PDL. De cand a ajuns PDL la putere am pierdut contracte castigate, pentru ca nu mai exista buget, nu ma disculp, dar stiam ca un partid cand ajunge la putere îti da nu îti ia, eu m-am nascut într-o zodie mai nenorocoasa", a spus Prigoana.

Deputatul Silviu Prigoana a demisionat, în 1 iunie, din PDL.

Deputatul Silviu Prigoana declara atunci ca si-a dat demisia din PDL pentru ca partidul a luat decizia de a se opta între politica si calitatea de actionar la fime care au afaceri cu statul, mentionand ca, daca o lege ar fi prevazut ca nu poate fi si deputat si actionar, ar fi demisionat din Parlament.

Citeste si:

Prigoana a plecat din PDL. Cristian Preda se bucura ca a castigat un pariu


(293 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Prigoana: Voi reveni în PDL cand partidul îsi va schimba atitudinea fata de oamenii de afaceri | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.27928400039673 seconds.