Vineri, 25 Iunie 2010 - 06:00 AM Aleg.RO: Primaria da peste 600.000 de euro pentru evaluarea unor imobile si terenuri

Publicat de: ---

Gândul Primaria Municipiului Bucuresti(PMB) va cheltui 600 .000 de euro pentru servicii de evaluare a imobilelor si terenurilor apartinand domeniului public sau privat al Capitalei sau al statului.

Potrivit unui anunt postat pe site-ul de licitatii publice www.e-licitatie.ro, contractul va fi incheiat pe o perioada de patru ani si are in vedere contractarea de servicii de evaluare pentru imobile si terenuri care fac parte din domeniul public si privat al municipiului Bucuresti sau al statului, care se afla in administrarea Consiliului General al Municipiului Bucuresti, in vederea efectuarii de schimburi, donatii, concesionari, vanzari, cumparari, inchirieri si stabilirii valorii de inventar pentru imobile.

Contractul care va fi incheiat in urma unei licitatii deschise va avea forma unui acord-cadru si va putea fi incheiat cu maxim cinci agenti economici.

Valoarea estimata a contractului pentru aceste servicii este de 2.578.482,27 de lei fara TVA, din bugetul municipalitatii.

Termenul pentru primirea ofertelor este 6 august, licitatia avand loc in aceeasi zi, la ora 11.00, la sediul Primariei Capitalei.

Pe baza documentelor puse la dispozitie de PMB, evaluatorul va face o inspectie tehnica a terenurilor si a constructiilor si va intocmi un raport de evaluare, care va trebui sa respecte si recomandarile standardelor internationale de evaluare.

 (565 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Primaria da peste 600.000 de euro pentru evaluarea unor imobile si terenuri | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.38939189910889 seconds.