Marți, 08 Iunie 2010 - 06:16 AM Aleg.RO: Basescu a reprosat Guvernului ca nu a luat masurile de austeritate mai devreme

Publicat de: ---

WallStreet Presedintele Traian Basescu a reprosat Guvernului, in cadrul intalnirii care a avut loc la Snagov, cu ministrii si cu parlamentarii PDL, ca nu a luat masurile de austeritate cu mai mult timp inainte .

"Presedintele a vorbit aproximativ 20-30 de minute fara intrerupere. A spus, printre altele, ca este nemultumit ca Executivul nu a luat mai repede masurile, ca acestea trebuiau luate fara amanare", au declarat sursele participante la intalnire.

Acestea au mai spus ca Traian Basescu a sugerat, fara a se exprima in acesti termeni, ca premierul Emil Boc ar fi fost victima actiunilor propriilor ministri. El a mai spus ca majorarile de pensii si salarii acordate de PNL in anii anteriori au adus economia romaneasca in situatia actuala, potrivit NewsIn.

Presedintele Traian Basescu a participat la Snagov la o intalnire cu premierul Emil Boc si cu membri ai Cabinetului si parlamentari ai PDL. Intrevederea a avut loc in contextul in care luni, incepand cu ora 16:00, Cabinetul Boc isi angajeaza raspunderea asupra "legilor austeritatii", care prevad in principal reducerea pensiilor si a salariilor.

PSD a anuntat ca depune doua motiuni de cenzura. Pentru a demite Executivul, opozitia mai are nevoie de 19 voturi din partea parlamentarilor puterii.

 


(330 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
WallStreet

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa WallStreet:

Basescu a reprosat Guvernului ca nu a luat masurile de austeritate mai devreme | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29152297973633 seconds.