Marți, 08 Iunie 2010 - 06:15 AM Aleg.RO: Primaria Capitalei da 900.000 de euro pentru delimitarea pistelor de biciclisti

Publicat de: ---

WallStreet Administratia Strazilor, institutie subordonata municipalitatii bucurestene, va organiza o licitatie in vederea instalarii a 20 .000 de stalpisori ornamentali pentru delimitarea pistelor de biciclisti, suma ce ar urma sa fie cheltuita in acest scop fiind de 3,7 milioane lei (circa 880.000 de euro).

Demersul Administratiei Strazilor vine dupa ce biciclistii s-au plans ca pe pistele destinate lor, trasate pe trotuare, sunt parcate masini care le ingreuneaza deplasarea.

Conform caietului de sarcini al licitatiei, stalpisorii ornamentali vor fi noi si nu vor prezenta niciun defect ca urmare a proiectului, materialelor, manoperei, transportului sau oricarei alte actiuni a furnizorului, potrivit NewsIn.

Stalpisorii, confectionati din plastic de culoare verde inchis, vor avea o inaltime intre 70 si 100 de centimetri deasupra solului si un diametru de 10-20 de centimetri. In interiorul fiecarui stalpisor va fi cate o teava din otel, pentru a impiedica daramarea lor.

In caietul de sarcini se mai precizeaza ca stalpisorii vor inscr'+'iptionati vizibil, in doua parti. "Fiecare inscr'+'iptionare trebuie sa contina forma unei biciclete incadrate in plan vertical de doua sageti orientate cu varful in sus, pentru a indica sensul de circulatie", se arata in caietul de sarcini.

 


(266 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
WallStreet

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa WallStreet:

Primaria Capitalei da 900.000 de euro pentru delimitarea pistelor de biciclisti | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.31428694725037 seconds.