Joi, 27 Mai 2010 - 05:44 AM Aleg.RO: Consilierul sexi a dat in judecata Primaria Timisoara pentru ca i-a taiat salariul pe motiv ca si-a pus poze nud pe Hi5

Publicat de: ---

adevarul Daniel Urs, consilier juridic al Directiei de Urbanism, acuzat ca si-a postat poze nud pe Hi5, s-a trezit cu 10 la suta mai putin la leafa . 

taguri banat adevarul de seara timisoara daniel urs primaria timisoara

Consilierul juridic Daniel Urs, de 29 de ani, a dat in judecata Primaria Timisoara, dupa ce comisia de disciplina a institutiei i-a taiat 10 la suta din salariu pentru trei luni. El sustine ca a fost sanctionat ilegal, dupa ce pozele sale au ajuns in toamna pe portalul de socializare Hi5. Primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, a propus cercetarea disciplinara a angajatului pe motiv ca ?a adus atingere autoritatii publice in care isi desfasoara activitatea", postand pe pagina sa de hi5 ?poze in ipostaze nu tocmai placute". Acum consilierul sexi se judeca cu institutia la care lucreaza si solicita sa i se anuleze sanctiunea. ?Ma consider nevinovat, pentru ca prestigiul institutiei nu a avut de suferit in urma actiunii de care sunt acuzat, deoarece nu detin o functie de conducere. Iar institutia nu a suferit un prejudiciu cuantificabil", a scris sexi-consilierul in plangerea sa inregistrata la Judecatoria Timisoara. In plus, el sustine ca regreta fapta.

Colegi deranjati de poze sexi

Comisia de disciplina l-a sanctionat pe Daniel Urs in aprilie. Pe langa sesizarea primarului si parerile martorilor, membrii comisiei au analizat pozele nud pentru a decide daca angajatul primariei a adus sau nu atingere imaginii primariei. Concluzia trasa a fost ca Daniel Urs a prejudiciat imaginea Primariei Timisoara. In decizia comisiei a contat parerea altor functionari din primarie, care s-au aratat deranjati de imagini.


(575 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Adevarul
· Alte știri din sursa
Adevărul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Adevărul:

Consilierul sexi a dat in judecata Primaria Timisoara pentru ca i-a taiat salariul pe motiv ca si-a pus poze nud pe Hi5 | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.33217215538025 seconds.