Luni, 24 Mai 2010 - 05:46 AM Aleg.RO: Prigoana: Sa-i fie rusine doamnei Udrea ca da publicitate la canalul tv care o face tandari

Publicat de: ---

Realitatea TV

Deputatul PDL, Silviu Prigoana, a criticat-o pe Elena Udrea pentru faptul ca promoveaza pe televiziuni un program care se adreseaza doar autoritatilor locale, declarandu-se nemultumit si de programul de locuinte sociale construite de stat, care ar distorsiona piata imobiliara .

Prigoana: Sa-i fie rusine doamnei Udrea ca da publicitate la canalul tv care o face tandari / FOTO: napocanews.ro Imaginea 1/1

Prezent la o emisiune a Realitatii TV, Silviu Prigoana a contestat duminica modul in care acest post a prezentat stirile referitoare la masurile de austeritate preconizate de catre Guvern pentru ca ulterior tinta atacului sau sa devina ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea.

"Toata media creeaza panica, si dumneavoastra, si Antena 3. Am vazut niste titluri la Realitatea incredibile. Si ca sa nu dati faliment a inceput doamna Udrea - nu stiu ce s-a intamplat cu dansa, cred ca a luat-o razna - sa va dea publicitate de la Ministerul Dezvoltarii (...) Sa-ti fie rusine, Elena Udrea, ca dai publicitate la canalul care te-a facut tandari si care te face in fiecare seara", a spus Prigoana. El a continuat criticile argumentand ca publicitatea difuzata pe televiziuni la comanda MDRT este inutila din moment ce tinta programului nu este publicul larg. "Publicitatea se da in anumite conditii. Stiti ca programul Regio se adreseaza doar autoritatilor locale, nu fiecarui cetatean care se uita la televizor?", a punctat Prigoana.

Un alt motiv al nemultumirilor deputatului PDL fata de Udrea este programul de construire a locuintelor sociale de catre stat. "In momentul in care statul se apuca sa construiasca locuinte, intra in conflict cu piata de constructii private de locuinte. Cred ca nu e atributul statului sa construiasca locuinte. Si locuintele sociale pot sa fie cumparate de pe piata. Astazi suntem in situatia in care sunt programe guvernamentale de construit locuinte si avem 80.000 de locuinte terminate sau in stadiu de finalizare pe tot teritoriul tarii care nu se pot vinde", a mai criticat Prigoana.

In ceea ce priveste masurile care ar trebui luate in aceasta perioada, Prigoana s-a referit la impozitarea institutiilor publice, precum si a terenurilor si cladirilor cultelor religioase. "Esti Parlament? Foarte bine, platesti impozit ca stai pe 175 de hectare", a sustinut el. Prigoana l-a criticat si pe Marcel Hoara spunand ca nu curajul l-a determinat sa fie in Piata Victoriei la mitingul de miercuri, ci "inconstienta", fiind oricum invitat acolo la o emisiune televizata. "A fost inconstienta, nu curaj. S-a bagat singur in cusca leului. Acolo a fost un fel de , n-a fost un miting adevarat, pentru apararea drepturilor angajatilor", a spus el, sustinand ca oamenii "foarte in pragul disperarii n-au niciun chef de dansul pinguinului".

"Ehh, nu se vedea pe ei ca sunt necajiti. Cum sa fie necajita (lumea - n.r.) in momentul in care s-a iesit pe-un zvon, nu pe un document?! Li s-a taiat la cineva salariul sau pensia in tara asta? Pana in momentul in care nu exista un document scris, noi nu stim ce va fi. Bucurati-va ca nu se maresc taxele, ca daca se maresc taxele si TVA-ul...", a mai afirmat el. Confruntat cu opinia ca oamenii au iesit in strada din cauza vietii grele, Prigoana a comentat: "Care viata grea? Nu s-a taiat nimic azi. In momentul in care era miting, oamenii au luat acelasi salariu care era pe statul de plata, aceeasi pensie. Si peste o luna de unde stiti ca ii taie cineva ceva? Dumneavoastra presupuneti".


(233 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea TV

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea TV:

Prigoana: Sa-i fie rusine doamnei Udrea ca da publicitate la canalul tv care o face tandari | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29291391372681 seconds.