Marți, 18 Mai 2010 - 05:53 AM Aleg.RO: Lazaroiu: Daca programul anticriza nu merge, Boc plateste. Pe Basescu îl va judeca doar istoria

Publicat de: ---

Gândul Sebastian Lazaroiu, ieri, în redactia Gandul, în timpul dialogului cu cititorii /// Foto: Gandul/Gabriel Pantaru

Sebastian Lazaroiu pune presiune pe Boc: "Daca programul anticriza esueaza, primul ministru trebuie sa demisioneze" . Basescu raspunde doar în fata istoriei. Ce spune consilierul prezidential despre "bocitoarele" din PD-L

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu creste presiunea asupra Guvernului Boc si a PD-L. Invitat, ieri dimineata, la Videochatul Gandul, Lazaroiu a raspuns întrebarilor cititorilor. Una dintre ele se referea la asumarea raspunderii guvernantilor în cazul unui esec al masurilor anticriza. Lazaroiu a fost transant: "Daca programul esueaza, primul ministru trebuie se demisioneze". Termenul de gratie acordat Guvernului Boc este 31 decembrie 2010, "dar calculele se pot efectua si mai repede". Lazaroiu a reprosat Cabinetului "o anumita stangacie în comunicare si o anumita stangacie politica". Cu toate criticile aduse Executivului, consilierul prezidential a mers pe linia trasata de Traian Basescu: Guvernul trebuie sa ramana în functie si alegerile anticipate au "probabilitate zero".

Desi i-a îndemnat pe liderii PD-L sa mearga iar la televiziuni, Lazaroiu a anuntat ca Basescu îsi continua boicotul. Motivul: "Exista o ostilitate a patronilor celor doua trusturi si o agenda politica ascunsa. (...) La televiziuni, unii încearca sa instige la violenta".

Nici pedelistii care critica public guvernul nu au binecuvantarea Cotrocenilor. "Ar trebui sa se cam termine cu corul plangaciosilor. (...) Corul de lamentatii trebuie sa înceteze", a spus Sebastian Lazaroiu ulterior, la Interviurile Gandul.

PD-L sa stranga randurile! "Ar trebui sa se cam termine cu corul plangaciosilor"

- Reprosati Guvernului Boc, la Videochatul Gandul, stangacia în comunicare si o anumita stangacie politica. La ce va referiti?

- Au fost mai multe gafe de comunicare, spui azi ceva si maine altceva, lasi sa se speculeze fara sa intervii imediat si sa curmi orice speculatie. Nu mi se pare atat de grav, desi, într-o perioada ca asta, conteaza. E mai important sa existe competenta si exista.

- "Stangacie în comunicare" sunt si criticile aduse de unii dintre liderii PD-L? Sever Voinescu a fost ultimul care a vorbit de slaba guvernare si greselile Executivului.

- E bine ca în partid exista diversitatea de opinii si oamenii se pot exprima. Programul care urmeaza este dificil si are nevoie de solidaritate politica maxima. Cred ca ar trebui sa se cam termine cu corul plangaciosilor. Unora dintre oamenii astia le-as da un stagiu în Executiv. Nu stiu daca ar fi o pedeapsa pentru ei sau pedeapsa pentru Executiv. Multi îsi imagineaza ca este foarte usor sa fii ministru într-o perioada ca asta si de aici tot corul asta de lamentatii. Cred ca ar trebui sa înceteze.

- Le reprosati acestor oameni ca îsi exprima în public nemultumirea fata de guvern?

- Daca au vreo solutie, ceva foarte concret sa propuna, au posibilitatea s-o faca în partid, în Parlament, au o multime de canale pe care se pot exprima institutionalizat si, mai ales, constructiv. Asa, sa plangem toti ca e greu si ca oamenii ne înjura pentru ce le facem e usor, iesi la televizor si te plangi.

- Plangaciosii fac asta în beneficiul lor, personal, pentru a castiga în imagine?.....(Citeste mai departe în pagina urmatoare)

Citeste si:

Sebastian Lazaroiu, la Videochatul Gandul: Daca programul Executivului esueaza, premierul trebuie sa demisioneze


(255 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Lazaroiu: Daca programul anticriza nu merge, Boc plateste. Pe Basescu îl va judeca doar istoria | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.28314113616943 seconds.