Marți, 23 Februarie 2010 - 06:18 AM Aleg.RO: Ponta: I-am promis lui Diaconescu sefia Senatului in schimbul sustinerii la Congres

Publicat de: ---

Realitatea TV

Presedintele PSD, Victor Ponta, a recunoscut in cadrul unei emisiuni televizate ca i-a promis lui Cristian Diaconescu sefia Senatului in schimbul sustinerii la Congresul din 20 februarie . "Ne-ar fi reprezentat mai bine la Senat", a spus Ponta.

Ponta: Diaconescu ne-ar fi reprezentat mai bine la Senat / Foto: Grup Rc Imaginea 1/1

"Am promis ca-l voi sprijini pe Cristian Diaconescu pentru sefia Senatului in schimbul sustinerii. Din punctul meu de vedere, Cristi Diaconescu ne-ar fi reprezentat mai bine la Senat", a spus Victor Ponta, in cadrul unei emisiuni televizate.

Gestul sau avea si o justificare - "proiectul de viitor" al partidului. "Credeam ca, pentru imaginea si pentru proiectul de viitor al partidului, Cristian Diaconescu putea sa ocupe o pozitie mult mai serioasa decat ceea ce ii oferea Mircea Geoana, presedinte executiv, prim-vicepresedinte. Mie nu-mi place sa dau functii ca sa fie lumea fericita, imi place sa dau responsabilitati", a incheiat Ponta.

Tot luni, Adrian Nastase spunea ca nesustinerea lui Mircea Geoana pentru functia de presedinte al Senatului ar fi o greseala "practica si politica". "Trebuie sa intelegem ca este oricum mai bine sa avem un om de-al nostru (la presedintia Senatului - n.r.), chiar daca nu ne e simpatic Mircea Geoana", a spus Nastase.

Cu doar cateva minute inainte de inceperea votului de la Congresul PSD din 20 februarie, Cristian Diaconescu si-a anuntat retragerea din cursa pentru sefia PSD, anuntandu-si totodata, sprijinul pentru Mircea Geoana.

"Lucrez cu Mircea Geoana de 16 ani. Sunt singurul de aici care are pretentia ca-l stie atat de bine (...) Nu voi mai continua sa candidez, iar voturile celor care ma sustin cer sa mearga la Mircea Geoana", spunea, atunci, Diaconescu.

 


(530 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea TV

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea TV:

Ponta: I-am promis lui Diaconescu sefia Senatului in schimbul sustinerii la Congres | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.3376841545105 seconds.