Miercuri, 30 Septembrie 2009 - 05:49 AM Aleg.RO: Primaria Municipiului Bucuresti incepe lucrarile de reabilitare la Pasajul Victoria

Publicat de: ---

AMOS News Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Strazilor, va incepe maine lucrarile de reabilitare la Pasajul Victoria. Renovarea pasajului presupune lucrari de ameliorare a stabilitatii structurii, dar si amenajari conform standardelor europene. Pe timpul executiei lucrarilor, circulatia in pasaj  va fi inchisa pe o singura banda a fiecarui sens, intre orele 5:00-23:30 si total pe timpul noptii, de duminica pana vineri. In zilele de vineri si sambata, pe timpul noptii, traficul va fi permis pe o singura banda a fiecarui sens de circulatie.

Pe deasupra pasajului, circulatia se va desfasura fara restrictii pe bretelele laterale in sensul Titulescu-Iancu de Hunedoara si invers, cu traversarea Pietei Victoria.

“ Executantii acestei lucrari sustin ca reabilitarea pasajului Victoria se va incheia pana la sfarsitul acestui an. Eu o sa ma asigur ca-si respecta termenul asumat”, a declarat primarul Sorin Oprescu.  


(489 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Primaria Municipiului Bucuresti incepe lucrarile de reabilitare la Pasajul Victoria | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.38948082923889 seconds.