Vineri, 01 Mai 2009 - 05:34 AM Aleg.RO: S-a reînființat Grupul de Rugăciune din Parlament

Publicat de: Ioana TOMA

AMOS News Deputatul PD-L de Timiș, Cristian Dugulescu, vicepreședinte al Comisiei pentru minorități, culte și drepturile omului, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că Grupul de Rugăciune din Parlament s-a reînființat și se întrunește în fiecare marți dimineață, informează corespondentul AMOS News.
Reprezentant al cultului baptist, Cristian Dugulescu, a fost unul dintre cei care au optat pentru întrevederile politicienilor în acest Grup de Rugăciune. Din fosta legislatură au rămas numai doi aleși care se întruneau regulat în scopuri creștinești. Împreună cu senatorul PD-L de Timiș, Gheorghe David, din același cult, Dugulescu ia parte la aceste întruniri care au loc în fiecare marți, între orele 8,30-10.

"Au fost 54 de deputați care au semnat pentru reînființarea Grupului de Rugăciune și alți 20 de senatori. Regulat vin la întâlnirea de marți circa 40 de parlamentari. În același interval se fac și declarațiile politice, unii preferă să fie acolo. La aceste întâlniri vine un preot desemnat de Patriarhie și citește din Biblie, ne dă învățături. Trebuie să primim și hrană spirituală", a explicat deputatul Dugulescu.


(360 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Ioana TOMA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

S-a reînființat Grupul de Rugăciune din Parlament | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.31477999687195 seconds.