Marți, 29 Iulie 2008 - 05:18 AM Aleg.RO: PD-L trasează, în BPN, ultimele detalii legate de alegeri

Publicat de: Cosmin BUHUȘ

AMOS News Conducerea Partidului Democrat-Liberal (PD-L) va discuta, în cadrul ședinței Biroului Permanent  (BPN) de astăzi, despre pregătirea alegerilor parlamentare.

Majoritatea filialelor din țară și-au stabilit deja listele cu cei care vor evolua în colegiile uninominale, însă organizația de București trebuie să respecte o anumită procedură, până la desemnarea oficială a candidaților.

Astfel, președintele PD-L din sectorul 2, Anca Boagiu, a afirmat, duminică, pentru AMOS News, că PD-L a demarat o serie de sondaje de opinie și, în funcție de rezultatele lor, vor fi stabiliți și candidații (principalul criteriu fiind bineînțeles notorietatea)
Tot în ședința Biroului Permanent de astăzi, PDL trebuie să rezolve și problemele apărute, la finele săptămânii trecute, la filiala din Constanța a acestei formațiuni.

Numeroși membri ai PD-L Constanța au convocat, duminică, o ședință extraordinară a Consiliului de Coordonare Județean, pentru data de 2 August. Scopul ședinței este analizarea rezultatelor de la alegerile locale.

Consilierul județean al PDL, Mihai Petre a afirmat că, ședințele extraordinare ale Consiliului de Coordonare Județean pot fi convocate de către Biroul Permanent Național, președintele sau jumătate din membrii Biroului Permanent Județean, o treime din membrii Colegiului Director Județean, respectiv un sfert din membrii Consiliului Județean de Coordonare. El a menționat că au fost strânse 35 de semnături de la reprezentanți ai Colegiului Director Județean, chiar dacă numărul minim de semnături, pentru convocarea CCJ este de doar 24. 

Tot duminică, primarul orașului Ovidiu, Dumitru Bocai a afirmat că, președintele PD-L, Emil Boc nu ar cunoaște situația de la Constanța. Bocai a criticat-o voalat și pe Elena Udrea, desemnată să reorganizeze filiala din Constanța. "Reprezint o organizație puternică, cea de la Ovidiu, iar munca mea este călcată în picioare! De cine? De unul dintre liderii naționali care vine și decide ce se întâmplă la Constanța? Organizația județeană trebuie să își aleagă singură liderii! L-am admirat de Radu Berceanu, el a avut mai mult sânge. A spus că nu vrea blonde la el în organizație și nu au fost blonde acolo", a afirmat Dumitru Bocai.


(522 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Cosmin BUHUȘ


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

PD-L trasează, în BPN, ultimele detalii legate de alegeri | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.39197206497192 seconds.