Marți, 29 Iulie 2008 - 05:17 AM Aleg.RO: Liberalii și-au desemnat o parte din candidații pentru colegiile de la Senat și Camera Deputaților

Publicat de: Claudia DUMBRAVĂ

AMOS News Liberalii au discutat în acestă seară propunerile privind candidaturile pentru colegiile de la Senat și Camera Deputaților care vor fi prezentate mâine Delegației Permanente a partidului.

Astfel, au fost validați candidații de la sectoarele 6,5, 4 și la sectorul 3 parțial. Pentru sectorul 1 al Capitalei au fost validați 4 candidați pentru cele 4 colegii din Camera Deputaților și un candidat pentru Senat.

La Camera Deputaților candidații sunt: Călin Popescu Tăriceanu pentru colegiul de Nord-Est al sectorului, Ludovic Orban a fost desemnat pentru colegiul de Sud -Est, Bogdan Olteanu în colegiul de Nord-Vest, respectiv Bucureștii Noi și pentru un alt colegiu al sectorului Daniel Budurescu. Totodată, Crin Antonescu a fost nominalizat pentru unul dintre colegiile de la Senat.

Biroul Permanent întrunit astăzi, a validat candidatura liberalului, Bogdan Olteanu care a întârziat cu depunerea candidaturii.

"Am cerut, practic, un vot de încredere pentru candidatura mea la București și mi-a fost acordat cu 20 de voturi din 23. Înțeleg că este un colegiu complicat, înțeleg că este un colegiu care cuprinde ștrandul Tineretului, cuprinde Parcul Tineretului, cuprinde zona Băneasa, zone care constituie interese mari și acum înțeleg de unde vin și atacurile la care am fost supus, atacuri anonime în ultima perioadă. Voi susține în continuare legea privind interzicerea construcțiilor în parcuri, mă voi opune în continure la desființarea Ștrandului Tineretului, a Stadionului Tineretului, la construcția, exclusiv, de blocuri în zona Băneasa fără spații verzi", a declarat Bognan Olteanu.


(500 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Claudia DUMBRAVĂ


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Liberalii și-au desemnat o parte din candidații pentru colegiile de la Senat și Camera Deputaților | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.39178586006165 seconds.