Sâmbătă, 29 Martie 2008 - 06:08 AM Aleg.RO: PSD acuză Primăria Aradului că a deschis șantiere

Publicat de: Paul PREDA

AMOS News Conducerea PSD Arad consideră că șantierele deschise de Primărie în municipiul Arad fac parte din strategia de campanie electorală a PD-L și a primarului Gheorghe Falcă și a susținut că lucrările sunt făcute de firme apropiate acestui partid, informează corespondentul AMOS News. Președintele organizației municipale a PSD Arad, Dorel Căprar, a declarat, vineri, că lucrările sunt superficial realizate, obiectivele de investiții nu dispun de finanțare pentru a putea fi duse la bun sfârșit, iar firmele executante nu au demonstrat că dețin competențe pentru realizarea lor.

„Lucrările care se execută în prezent în municipiu nici măcar nu sunt finanțate, nu există bani pentru terminarea lor. Tot ce și-a propus Gheorghe Falcă inaugurând aceste șantiere a fost să dea impresia că în Arad se lucrează, că există o administrație competentă și pragmatică. Realitatea este cu totul alta: firmele nu fac față volumului mare de lucrări, fiind alese doar societățile apropiate PD-L. Când și-au dat seama că nu sunt în stare să lucreze pe toate șantierele, liberal-democrații au înființat firme noi, cărora li s-au dat lucrări în antrepriză, s-a apelat la deținuți și muncitori necalificați iar executarea lucrărilor este supravegheată de oameni fără experiență, oameni care nu au nici o legătură cu acest domeniu“, a declarat Dorel Căprar.

Liderul social-democrat a mai spus că „în Aradul lui Gheorghe Falcă, patiserii și cofetarii asfaltează străzi și pun borduri, patronând firme special înființate pentru a încasa banii publici puși la bătaie de primar în perspectiva alegerilor“. „Tot ce se realizează acum în Arad se face pur electoral, calitatea lucrărilor fiind îndoielnică, în timp ce prețurile sunt exorbitante“, a afirmat Căprar.

Președintele PSD Arad a mai spus că Primăria a deschis, la începutul acestui an, zeci de șantiere „menite să spele imaginea lui Gheorghe Falcă“. „Singurele sale «realizări» sunt proiectele și studiile plătite cu bani grei firmelor de profil apropiate conducerii PD-L și bordurile care au împânzit orașul. Acestora li se adaugă demolarea stadionului CFR și distrugerea spațiilor verzi, devenite parcări“, a declarat Dorel Căprar.

Conducerea PSD Arad consideră că primarului Falcă îi lipsește voința de a duce lucrările la bun sfârșit, ele fiind finanțate doar până după alegerile locale, „când fie vor fi abandonate, fie vor fi finalizate execrabil“.


(622 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Paul PREDA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

PSD acuză Primăria Aradului că a deschis șantiere | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.42531895637512 seconds.