Joi, 31 Ianuarie 2008 - 05:29 AM Aleg.RO: O firmă din Ungaria a dat în judecată Primăria Zalău de 23 de ori

Publicat de: Iulian DUMA

AMOS News Primarul municipiului Zalău, ing. Radu Căpîlnașiu a declarat, azi, că instituția pe care o conduce a fost dată în judecată de 23 de ori, în cursul anului 2007, de către firma ungurească care a modernizat rețeaua de apă a municipiului. Din cele 23 de procese pe care le-a avut, municipalitatea a câștigat 12 până în prezent, transmite corespondentul AMOS News. "Anul trecut am fost acționați în instanță de 23 de ori de către OMS Ungaria, firma care s-a ocupat de lucrările la rețeaua de apă din Zalău. Procesele au avut drept cauză sancțiunile pe care autoritățile locale le-au aplicat firmei maghiare pentru modul defectuos de refacere a domeniului public în zonele în care au fost făcute lucrări", a declarat primarul Zalăului, ing. Radu Căpîlnașiu.

"Refacerile stradale fie nu au fost făcute în termenul prevăzut în aviz, fie nu au fost autorizate de către primărie. Până acum am câștigat 12 procese și am pierdut 1, restul fiind încă pe rol", a precizat edilul.

Primaria Zalău a fost dată în judecată de firma maghiară fiindcă aceasta a fost sancționată contravențional, cu amenzi cuprinse între 1000 și 2000 de lei, de către inspectorii de la Serviciul Corp Control Privatizare din cadrul Primăriei Zalău, pentru modul defectuos de refacere a carosabilului.

Firma din Ungaria a demarat lucrările de modernizare și refacere a rețelei de apă a Zalăului în 2005, prin intermediul programului SAMTID. Acesta este un program pilot de introducere a rețelelor de apă în 5 județe (Botoșani, Sălaj-Cluj, Călărași, Alba și Hunedoara).


(504 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Iulian DUMA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

O firmă din Ungaria a dat în judecată Primăria Zalău de 23 de ori | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.40044403076172 seconds.