Miercuri, 30 Ianuarie 2008 - 05:33 AM Aleg.RO: Primarul municipiului Vulcan va candida pentru un nou mandat din partea PD-L

Publicat de: ---

AMOS News Declarația de intenție de astăzi a primarului municipiului Vulcan, Gheorghe Ile, actual membru PC, de a candida pentru un nou mandat din partea PD-L dovedește dorința de a se alătura echipei capabile să îl susțină în mod real în realizarea proiectelor pe care și le-a propus, apreciază europarlamentarul Monica Iacob-Ridzi, conform unui comunicat de presă al PD-L, remis AMOS News.

Potrivit documentului de presă, viceprimarul municipiului Vulcan, Angela Stoica, a anunțat în cursul zilei de azi înscrierea în PD-L și preluarea președinției Organizației Locale Vulcan. Acesteia i s-au alăturat și alți membri ai PC din Vulcan.

Vicepreședintele Organizației Județene Hunedoara a PD-L, europarlamentarul Monica Iacob-Ridzi, a declarat că "această reorientare politică a foștilor membri PC se datorează faptului că apreciază și doresc să se alăture proiectelor pe care am reușit să le începem în Valea Jiului și pe care intenționăm să le ducem la bun sfârșit în următorul mandat. Acești noi colegi ai noștri au ales, de fapt, să se alăture echipei care a putut să propună locuitorilor din Valea Jiului proiecte care să le îmbunătățească viața, proiecte în care și ei cred. Au ales partidul care le poate oferi în mod real susținere politică".


(542 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Primarul municipiului Vulcan va candida pentru un nou mandat din partea PD-L | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.40184307098389 seconds.