Miercuri, 30 Martie 2005 - 05:00 PM Aleg.RO: Sibiul - invitat în Hala Orașelor Culturale de la Berlin

Publicat de: Zella MOARCĂȘ

AMOS News Sibiul va face parte, la edițiile din 2006 și 2007, din Hala Orașelor Culturale la Bursa Internațională de Turism, ITB Berlin. Pavilionul Hala Orașelor Culturale este destinat orașelor nominalizate Capitale Culturale Europene, oferindu-le ocazia de a-și promova ofertele cultural-turistice.
Participarea Sibiului în această ipostază a fost stabilită printr-un contract încheiat cu echipa managerială a Centrului Expozițional Berlin, la Bursa Internațională de Turism, ITB Berlin 2005, organizată în cursul lunii martie, la care a participat și orașul de pe Cibin.

La «ITB Berlin 2005» au participat peste 10.000 de expozanți din 180 de țări iar numărul de vizitatori a fost un adevărat record: peste 140.000.

La ediția din acest an a Bursei Internaționale de la Berlin, Sibiul a făcut parte din standul turistic al României, alături de regiunile Maramureș, Bucovina și Banat. Echipa sibiană a fost formată din reprezentanți ai Primăriei Municipiului Sibiu - Centrul de Informare a Turiștilor și membri ai Asociației «Turismul Sibian».

Sibiul a prezentat oferte turistice ale orașului dar și ale județului, info-desk-ul sibian fiind accesat de peste 4.000 de vizitatori, care s-au interesat de zona Sibiului, sub aspect cultural, istoric și turistic. Numeroșii vizitatorii ai standului sibian au fost interesați și de perspectivele turistice pentru anul 2007, când Sibiul va fi Capitală Culturală Europeană, alături de Luxemburg. Momentul Sibiu - 2007 a fost marcat și de numeroase reportaje apărute în presa germană.

Standul Sibiului a fost vizitat și de oficiali români și germani, printre care și Susanne Kastner, președinta grupului de prietenie româno-german din cadrul Parlamentului German și Marius Crivtonencu, ministru secretar de stat, președintele Autorității Naționale pentru Turism din România.


(708 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Zella MOARCĂȘ


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Sibiul - invitat în Hala Orașelor Culturale de la Berlin | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.32180285453796 seconds.