Miercuri, 30 Martie 2005 - 09:45 AM Aleg.RO: Piedone s-a distrat alături de studenții din Regie

Publicat de: ---

AMOS News Piedone s-a dezlantuit marti seara in Regie! Candidatul Partidului Blocul National Democrat, Popescu Cristian Victor - Piedone, insotit de peste 1500 de studenti, a facut o noapte alba in Discoteca „Maxx” din Complexul Studentesc Regie, spre bucuria studentilor simpatizanti. Piedone s-a hotarit sa petreaca o noapte in mijlocul studentilor pentru „a lua pulsul” viitorilor intelectuali ai tarii, dupa ce, cu o zi inainte, inspectase caminele si cantinele pentru a vedea in ce conditii traiesc si invata acestia.

Candidatul Partidului Blocul National Democrat a privit cum cei peste 1500 de studenti au dansat si au strigat „Politehnica si Regia voteaza cu Piedone!”. „Greul” competitiei electorale a facut cinste tuturor baietilor cu cite o bere, iar domnisoarelor - cu cite un suc.

Piedone s-a distrat pe cinste alaturi de armata sa de sustinatori intr-o seara in care toata lumea a uitat, pentru citeva momente, de grijile cotidiene. La plecarea din club, Piedone a fost ovationat de studentii care i-au cerut sa-si faca un obicei din a veni in mijlocul lor si cind va fi Primar General.


(1063 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Piedone s-a distrat alături de studenții din Regie | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.39298582077026 seconds.