Marți, 29 Martie 2005 - 02:15 PM Aleg.RO: Dolj: Trei consilieri locali au încasat ilegal pensii

Publicat de: Marius PÎRLEA

AMOS News Conducerea Casei Județene de Pensii Dolj a descoperit că trei consilieri locali din județ se află în ilegalitate, întrucât sunt pensionari pe caz boală cu grade de invaliditate I și II. Directorul Casei de Pensii, Marin Forțan, a anunțat, marți, că în cazul în care aceștia nu renunță la mandatul de consilier, li se va imputa contravaloarea pensiilor primite pe toată această perioada: Sumele imputate celor trei consilieri din comunele Bistreț, Sopot și Valea Stanciului sunt cuprinse între 60 și 90 de milioane de lei.

„Potrivit Legii nr.19/2001, pensiile de invaliditate de gradul I și II nu pot fi cumulate cu veniturile realizate dintr-o activitate profesională. Casa Județeană de Pensii Dolj va începe recuperarea banilor de la toți cei pensionați în astfel de condiții care realizează venituri dintr-o altă activitate.

În acest caz nu sunt numai cei trei consilieri locali din comunele Bistreț, Sopot și Valea Stanciului, ci și alt persoane care sunt angajate la societăți comerciale din județ”, a spus Forțan.


(563 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Marius PÎRLEA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Dolj: Trei consilieri locali au încasat ilegal pensii | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.33358097076416 seconds.