Marți, 29 Martie 2005 - 10:20 AM Aleg.RO: Băsescu asigură populația că statul român are și voința și capacitatea de a-și apăra cetățenii

Publicat de: ---

AMOS News Președintele României, Traian Băsescu, a convocat astazi, 29 martie, la orele 11,00, o ședință operativă la Palatul Cotroceni, cu scopul de a ține sub control, observație și analiză acțiunea de recuperare a celor trei ziariști români dispăruți în seara zilei de 28 martie, in capitala Irakului. La sedinta au participat șefii principalelor servicii secrete românești - SRI, SIE și DIA-, ministrul de externe și consilierii prezidențiali pe politică externă și internă.

Activitatea grupului operativ, coordonat de președintele Traian Băsescu, va fi permamentă, pe toată durata desfășurării procesului de investigare, analiză și acțiune directă pentru găsirea cât mai rapidă și în bune condiții a ziariștilor dispăruți.

Instituțiile statului cu atributii in domeniu colaboarează operativ pentru rezolvarea cazului și recuperarea celor trei români, teferi și nevătămați.

Presedintele Traian Basescu ii asigura pe romani ca statul roman are si vointa si capacitatea de a-si apara cetatenii.


(399 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Băsescu asigură populația că statul român are și voința și capacitatea de a-și apăra cetățenii | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.35901093482971 seconds.