Marți, 29 Martie 2005 - 08:59 AM Aleg.RO: Calculatoare de patru miliarde de lei pentru consilierii locali ai Timisoarei

Publicat de: Redactia Curentul

curentul Consilierii locali ai Aliantei D.A. PNL-PD din Timisoara sustin ca suma alocata pentru cumpararea unor laptop-uri performante - patru miliarde de lei - este prea mare si ca ei s-ar multumi si cu calculatoare obisnuite, care sa coste mai putin. Consilierul Horia Bacanu a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca, prin rectificarea de buget care se va vota azi, in sedinta Consiliului local, patru miliarde de lei ar putea fi alocate pentru cumpararea de tehnica de calcul, adica pentru achizitionarea a 40 de table PC-uri.

Acestea sunt niste laptop-uri performante, cu ajutorul carora consilierii isi pot tine o baza de date, pot scrie de mana pe un ecran digital, dar pot si vota, iar pretul unuia este de 100 milioane de lei. Bacanu sustine ca este preferabil ca fiecare consilier sa primeasca cel mult un laptop obisnuit, care este la jumatate de pret. Celelalte doua miliarde de lei ar putea fi alocate pentru alte lucrari, de exemplu pentru asfaltarea unei strazi, a spus consilierul Aliantei, care a precizat ca in sedinta de azi a CL Timisoara, consilierii PNL si PD vor vota impotriva aprobarii proiectului.


(713 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Curentul

· Alte știri de la Redactia Curentul


Azi: Cea mai citită știre din sursa Curentul:

Calculatoare de patru miliarde de lei pentru consilierii locali ai Timisoarei | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.28528499603271 seconds.