Marți, 29 Martie 2005 - 08:48 AM Aleg.RO: Primarul de Arad contează pe socru-său

Publicat de: ---

azi Primarul Aradului, Gheorghe Falcă (PD), a declarat, ieri, într-o conferintă de presă, că si-a schimbat radical strategia de dezvoltare a orasului după ce socrul său, Gheorghe Seculici, a fost numit vicepremier, transmite corespondentul MEDIAFAX. Falcă spune că, dacă până la alegerile generale a fost un primar în opozitie cu Guvernul si a avut un program de dezvoltare care miza pe atragerea de fonduri private, acum mizează pe sprijinul Guvernului pentru a-si duce la îndeplinire programul electoral.
"Nu numai că nu mai sunt un primar în opozitie cu Guvernul, dar acum Aradul are avantajul de a fi trimis în Guvern oameni care cunosc foarte bine prioritătile noastre. E normal ca, mizând pe acesti oameni, să gândim la alte dimensiuni dezvoltarea orasului", a spus Falcă, referindu-se atât la Seculici, cât si la Adrian Nitu, vicepresedinte PD Arad, numit consilier al vicepremierului, cu rang de secretar de stat.
Falcă a spus că are în vedere unele schimburi de terenuri cu Guvernul pentru a dezvolta zonele industriale existente deja în Arad si că mai mizează pe sprijin pentru a scoate Armata din Cetatea Aradului, astfel ca aceasta să fie introdusă în circuitul turistic international.
Reamintim că primarul Gheorghe Falcă (PD) este ginerele vicepremierului Gheorghe Seculici (presedintele PD Arad), iar nasul lui de căsătorie cu fata lui Seculici este Traian Băsescu.


(489 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Azi
· Alte știri din sursa
Azi

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Azi:

Primarul de Arad contează pe socru-său | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29535603523254 seconds.