Vineri, 29 Iunie 2007 - 05:48 AM Aleg.RO: Olteanu îi răspunde lui Băsescu

Publicat de: ---

AMOS News Președintele Camerei Deputaților, Bogdan Olteanu, condamnă atitudinea PD și a președintelui Traian Băsescu referitoare la influențarea votului în cazul alegerii noului președinte al CNA.

 „După ce în campania electorală din 2004 atât democrații cât și liderul lor, Traian Băsescu, nu mai pridideau cu criticile și acuzele la adresa directorului TVR de atunci, Valentin Nicolau, că ar fi expresia politizării instituției menționate, acum îl susțin cu sârg, în numele unor principii nobile: echidistanță, competență, respectul față de cetățean etc. Brusc, Valentin Nicolau a devenit în viziunea șefului statului, după cum se exprimă și în scrisoarea adresată Parlamentului, o personalitate neangajată politic”, se arată într-un comunicat de presă din partea cabinetului lui Bogdan Olteanu, remis AMOS News.

Președintele Camerei Deputaților subliniază că „a refuza să sprijini un reprezentant real al societății civile, membru GDS, pe Răzvan Popescu, în favoarea unui om care s-a identificat în fruntea TVR cu Guvernarea Năstase este o mare eroare".

Olteanu este de părere că gestul PD și al șefului statului reflectat și prin votul pentru alegerea directorului CNA nu este întâmplător. "Chiar astăzi, la dezbaterile din plenul Camerei Deputaților, democrații s-au opus inițiativei de retrimitere la comisia de specialitate a unui proiect care lăsa Grupului pentru Dialog Social fără sediu”, declară președintele Camerei Deputaților.

Prin intermediul unui comunicat de presă remis, ieri, presei, președintele României, Traian Băsescu, acuza unele partide că vor să-și adjudece poziții publice, cu referire directă la scandalurile pentru alegerea conducerii SRTv și CNA.

"Prin intermediul unui comunicat de presă remis presei, președintele României, Traian Băsescu, acuză unele partide că vor să-și adjudece poziții publice, cu referire directă la scandalurile pentru alegerea conducerii SRTv și CNA", se arăta în comunicatul Președinției.


(710 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Olteanu îi răspunde lui Băsescu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.40467286109924 seconds.