Sâmbătă, 10 Martie 2007 - 06:32 AM Aleg.RO: Președintele CJ Arad a inspectat obiective care vizează infrastructura județului

Publicat de: Paul PREDA

AMOS News Președintele Consiliului Județean Arad, Iosif Matula, s-a deplasat, vineri, în mai multe localități din județ pentru a vedea modul cum se derulează lucrările la diferite obiective care vizează infrastructura, informează corespondentul AMOS News. Cel mai important proiect din această vizită este podul peste râul Mureș de la Săvârșin, unde până la sfârșitul anului trecut s-au realizat lucrări de reabilitare în proporție de 85 la sută, cu o valoare este de 914.495,88 lei. Valoarea totală a lucrărilor pe 2005 și 2006 a fost de 1.640.575,28 lei, în timp ce valoarea lucrărilor prevăzute a se executa în cursul anului curent este de 1.600.000 lei, la care se adaugă valoarea pentru reabilitarea infrastructurii.

„S-a profitat de condițiile bune de afară și s-a hotărât reluarea în forță a lucrărilor. Am decis ca săptămânal să verific stadiul lucrărilor pentru a avea certitudinea că acestea vor fi finalizate la termen”, a declarat Iosif Matula, președintele CJA.

De asemenea, Iosif Matula s-a oprit și în localitatea Conop, pentru a localiza poziția exactă a viitoarei punți pietonale peste râul Mureș, valoarea totală a investiției ridicându-se la 3,8 milioane lei. Acest obiectiv va fi realizat prin Ordonanța nr. 7, care are în vedere dezvoltarea infrastructurii din spațiul rural. „Chiar dacă proiectul pare mai mic, comparativ cu podul de la Săvârșin, această punte va face legătura între cele două maluri ale Mureșului și astfel sute de oameni nu vor mai trebui să ocolească zeci de kilometri pentru a ajunge în centrul de comună“, a mai declarat președintele Iosif Matula.


(374 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Paul PREDA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Președintele CJ Arad a inspectat obiective care vizează infrastructura județului | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.30423808097839 seconds.