Vineri, 09 Martie 2007 - 05:59 AM Aleg.RO: 45 de propuneri legislative respinse de deputați în 30 de minute

Publicat de: Andrei DINU

AMOS News Plenul Camerei Deputaților a respins, joi, nu mai puțin de 45 de propuneri legislative iar una a retrimis-o la comisie, într-o ședință de doar 30 de minute. Deputații au acordat mai multă atenție ”plenului festiv” dedicat zilei de 8 martie decât proiectelor care oricum aveau rapoarte de respingere.

Printre proiectele respinse de plen s-au numărat propunerea legislativă privind organizarea și funcționarea creșelor, cea privind modificarea legii de organizare și funcționare a Guvernului, propunerea legislativă pentru modificarea și completarea legii privind acordarea unui ajutor lunar pentru soțul supraviețuitor, propunerea legislativă pentru modificarea și completarea legii pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun, propunerea legislativă pentru modificarea legii referendumului ori propunerea legislativă privind modificarea și completarea OG 85/2001 privind organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari.

Singurul proiect retrimis la comisie a fost cel referitor la intervențiile active în atmosferă. Imediat după încheierea ședinței obișnuite, președintele Camerei Deputaților, Bogdan Olteanu a condus o ședință consacrată Zilei internaționale a femeii.


(380 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Andrei DINU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

45 de propuneri legislative respinse de deputați în 30 de minute | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.35575413703918 seconds.