Joi, 08 Martie 2007 - 05:21 AM Aleg.RO: Consiliul Local Constanța a refuzat cedarea cu tilul gratuit a unor terenuri din stațiunea Mamaia

Publicat de: Cătălin SICLITARU

AMOS News Mamaia SA nu a căzut la pace cu Consiliul Local Constanța în privința terenurilor pe care se află amplasate hotelurile. Consiliul Local Constanța a respins acordarea cu titlu gratuit a terenurilor aflate sub activele unor importante societăți comerciale, printre care Mamaia SA, Electrica Dobrogea, Transelectrica și Oil Terminal.

Consilierii consideră că firmele respective au destui bani să cumpere terenurile, astfel că au refuzat să se prevaleze de o hotărâre de guvern care ar fi facilitat transferul cu titlu gratuit.

SC Mamaia SA a solicitat 14 terenuri situate sub hoteluri și restaurante din stațiunea de pe litoral. Aceelași tip de solicitare a fost respins și pentru terenul din baza nautică Caraiman - proprietatea SNP Petrom SA - sucursala Petromar Constanța, dar și pentru Enel Electrica Dobrogea, care a cerut terenurile aflate sub două sedii ale sale și cel pe care este amplasată o bază nautică, pe malul lacului Siutghiol.

Și Transelectrica a solicitat terenurile pentru sediul unui centru de instruire și o magazie, dar a primit același răspuns din partea edililor. Pe listă s-au mai aflat SC Oil Terminal SA și Romtelecom, însă au primit același refuz.


(343 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Cătălin SICLITARU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Consiliul Local Constanța a refuzat cedarea cu tilul gratuit a unor terenuri din stațiunea Mamaia | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.32772898674011 seconds.