Miercuri, 28 Februarie 2007 - 06:06 AM Aleg.RO: Paraciosii si plagiatorii din Camera Deputatilor

Publicat de: ---

romanialibera Grigore Craciunescu Razboi cu intepaturi si ironii care mai de care la Iasi in sanul Aliantei Dreptate si Adevar . Deputatul democrat Petrica Movila a lansat un atac la adresa parlamentarului liberal Grigore Craciunescu, acuzandu-l pe acesta de... plagiat.

Mai exact, membrul PD ii reproseaza colegului de Alianta ca si-ar fi abrogat meritele pentru ridicarea unor blocuri ANL in judetul Iasi, proiect care, in fapt, nu i-ar apartine de nici o culoare liberalului.
Intr-un comunicat de presa intitulat "Ne-am saturat de plagiatori", Movila sustine ca, plin de sine si increzator ca nimeni nu-i va pune la indoiala declaratiile, "deputatul Grigore Craciunescu a gasit de cuviinta sa se «impauneze» cu realizarile altora". Mai exact, Movila sustine ca liberalul se lauda ca ar fi obtinut raspuns pozitiv la o serie Petrica Movila de demersuri la ANL si Ministerul pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului privind aprobarea unor investitii de anvergura in judetul Iasi. "Il instiintam pe deputatul Craciunescu despre faptul ca alocarea fondurilor a fost demarata in luna decembrie a anului trecut, prin semnarea contractului pentru apartamentele din comuna Tibanesti. Incercati, domnule deputat Craciunescu, sa va limitati la acele realizari personale, oricat de putine ar fi, si lasati-va de plagiat colegii de alianta. Ca ne-am saturat de plagiatori!", a precizat, oarecum ironic, deputatul Movila. In replica, Grigore Craciunescu sustine ca nimic din ce spune democratul nu ar fi adevarat, iar acesta nu face altceva decat sa fie invidios pe realizarile altora. Mai mult, liberalul crede ca, din 2004 pana in prezent, Movila doar a speculat, fara a realiza ceva concret.


(589 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Paraciosii si plagiatorii din Camera Deputatilor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.32990598678589 seconds.