Marți, 27 Februarie 2007 - 06:00 AM Aleg.RO: Adrian Păunescu: "Voronin este un milițian ordinar"

Publicat de: Silviu MOLNAR

AMOS News Senatorul PSD, Adrian Păunescu, l-a acuzat, luni, de la tribuna camerei superioare a parlamentului, pe președintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin că "vrea să tropăie spre Europa cot la cot cu Ungaria și Bulgaria, nu cu România, deși suntem toți membri ai Uniunii Europene". Printr-un discurs politic senatorul Adrian Păunescu a răspuns afirmațiilor președintelui Republicii Moldova cu privire la existența în România "unei minorități moldovene discriminate".

Adrian Păunescu consideră afirmațiile lui Voronin drept "atac la integritatea statului român ce face parte dintr-o mai ampla acțiune de dezintegrare a statului român a celor ce au acdest interes".

Senatorul PSD crede că vinovați de această situație este "actuala conducere care a privește cu nepăsare la aceste tentative, în condițiile în care ca membri ai UE nici măcar nu suntem în stare să țipăm pentru a ne apăra drepturile sau pentru a fi susținute de cei care pot".

Senatorul PSD Adrian Păunescu consideră că "dacă actualul președinte Traian Băsescu striga atunci când era în opoziție îl acuza pe fostul președinte de inactivitate în problema Moldovei, azi domnia sa este prins la mijloc în chestiunile legate de Republica Moldova și Ucraina. Președintele preferă să taie panglici inaugurale în loc sa tranșeze, în interiorul puterii portocalii, chestiunile dificile precum Insula Șerpilor decretată de curând localitate de legislativul ucrainean".

Senatorul Adrian Păunescu a calificat atitudinea președintelui Moldovei ca fiind una de "milițian", iar pe Voronin l-a numit "un milițian ordinar".


(635 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Silviu MOLNAR


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Adrian Păunescu: "Voronin este un milițian ordinar" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.36014294624329 seconds.