Vineri, 29 Decembrie 2006 - 06:00 AM Aleg.RO:  Seres a castigat 2,3 miliarde lei la nunta

Publicat de: ---

Averea

Viata parlamentarilor pare sa se ghideze dupa principiul "ban la ban trage" . Declaratiile de avere ale senatorilor la sfarsitul acestui an arata ca pentru ei, orice ocazie se dovedeste aducatoare de profit material.

Cea mai mare realizare a fostului ministru al economiei, Codrut Seres, in acest an, pare sa fie faptul ca a renuntat la burlacie. Decizie profitabila, mai ales ca a avut destul de castigat dupa casatoria cu aleasa inimii sale, Lorina. La nunta din septembrie,

Nunta fostului ministru Codrut Seres a avut loc la Snagov, in luna septembrie a acestui an

proaspetii insuratei au primit daruri de nunta de aproape doua miliarde si jumatate de lei. Seres recunoaste in declaratia de avere ca a primit ca dar de nunta 55.400 de euro, 10.700 de dolari si 21.700 de RON. Sotia sa i-a adus si ceva zestre: doua terenuri intravilane de aproximativ 2.000 de metri patrati fiecare, la Mogosoaia si in Maramures. Senatorul PSD Ioan Chelaru a avut si el un an manos. Cu toate ca a fost prins destul de mult timp in bancile Parlamentului el a reusit sa castige 2,4 miliarde de lei din asistenta juridica. Nici colegul sau de partid Alexandru Athanasiu, fost ministru al invatamantului si muncii, nu a dus-o mai rau. De la cele trei facultati de drept la care a predat el a castigat in 2006 aproape 900 de milioane de lei.Pesedistii par sa fi facut o pasiune pentru afacerile imobiliare.

Lorina si Codrut Seres au terenuri si la Mogosoaia, si in Maramures

Presedintele partidului, Mircea Geoana, a vandut un teren intravilan de aproape 10.000 de metri patrati.Senatorul Aristide Roibu, trezorierul PSD, a castigat 220.000 de euro din vanzarea unui teren si a unei case aflate in judetul Ilfov, in timp ce Antonie Iorgovan  si-a ajutat rudele cu 115.000 de euro sa se lanseze in afaceri imobiliare. Vicepremierul udemerist Marko Bela si-a sporit si el averea in urma unei mosteniri. A primit un apartament si 1,8 ha teren.

Roxana Ristache


(758 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Averea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Averea:

 Seres a castigat 2,3 miliarde lei la nunta | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.39812397956848 seconds.