Sâmbătă, 23 Decembrie 2006 - 05:55 AM Aleg.RO: Basescu a facut pe MosuŽ la Constanta

Publicat de: Dan Coman

curentul

Presedintele Traian Basescu si-a vizitat mama, la Constanta . Intalnirea dintre fiul ajuns sef de stat si mama sa a fost una "fulger", atat cat presedintele sa ii lase Elenei Basescu toate cadourile pe care i le pregatise pentru sarbatori. Șeful statului nu a fost insotit de niciun alt membru al familiei.

Ieri dimineata, la ora 10:20, masina presedintelui a oprit in fata scarii blocului dintr-un cartier marginas al municipiului Constanta. De pungile cu cadouri din portbagaj s-au ocupat ofiterii Serviciului de Protectie si Paza care il insoteau pe Basescu, iar presedintele a urcat la mama sa. A stat doar 20 de minute, apoi a impartit pungi cu cadouri de Craciun copiilor aflati la scara blocului. Fiind dimineata, au fost doar cativa constanteni care sa-l intampine pe Basescu in fata blocului. Desi obisnuit sa fie inconjurat de zeci de oameni, "presedintele-jucator" s-a intalnit doar cu cativa admiratori. Le-a zambit, le-a strans mainile, iar pe copii i-a acoperit cu urari de bine. "Sanatate si un an nou fericit!", le-a strigat Basescu, in timp ce incerca sa isi faca drum catre masina.

Darurile lui Basescu - "bunatati" de sarbatori, dulciuri, "preparate din carne", cozonaci si "50-60 de pungi cu cadouri" pregatite pentru ca mama sa sa le poata imparti vecinilor si copiilor care vor veni sa o colinde. A primit in schimb o icoana de la mama sa, care sta cu o calugarita de la Manastirea de maici "Celic Dere", din judetul Tulcea.

Cuprins, poate, de spiritul Sarbatorilor de Iarna, seful statului a fost mult mai receptiv la intrebarile presei decat atunci cand ziaristii il incoltesc la reuniunile oficiale. Basescu a explicat care a fost motivul vizitei-fulger la mama sa si a dezvaluit ca deocamdata nu are niciun plan pentru sarbatorirea "Revelionului Integrarii". Asta chiar daca primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, l-a invitat oficial pe presedinte sa participe la manifestarile din Piata Universitatii. "Cine stie unde petrec eu de Revelion?" - a glumit Basescu, dupa care a izbucnit intr-un hohot de ras.

Cu putin inainte de ora 11:00, Traian Basescu s-a urcat in masina si s-a lasat dus... La cateva minute, la Elena Basescu a urcat si fratele presedintelui, Mircea.


(571 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Curentul

· Alte știri de la Dan Coman


Azi: Cea mai citită știre din sursa Curentul:

Basescu a facut pe MosuŽ la Constanta | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.40613007545471 seconds.