Miercuri, 20 Septembrie 2006 - 05:37 AM Aleg.RO: C. V. Tudor spune că în spatele atacurilor PIN se află Traian Băsescu

Publicat de: Ramona NĂSTASE

AMOS News Președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor a declarat, marți, că în spatele lui Cozmin Gușă și a lui Victor Ponta se află "două minți bolnave care s-au unit - Traian Băsescu și Sorin Ovidiu Vântu". Corneliu Vadim Tudor spune că la baza acestui "atac politic prelungit" stă Traian Băsescu, care "este disperat" că va pierde puterea până la sfârșitul acestui an, informează AMOS News.

"Este vorba despre un atac politic prelungit politic împotriva mea. Panica este teribilă la Palatul Cotroceni. Ei elaborează tot felul de strategii schizofrenice să fiu hărțuit și să mi se distragă atenția, să nu mai am timp de problemele reale ale societății", a declarat Vadim.

Acesta îl acuză, de asemenea, și pe omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, care, potrivit lui Vadim, a facilitat de nenumărate ori apariția la postul său de televiziune a lui Traian Băsescu, urmărind o manipulare a societății. "Despre Vântu, într-o societatea normală, locul unui mafiot ca el este în pușcărie", a spus lioderul PRM.

Corneliu Vadim Tudor a precizat că nu se teme de procesul pe care i-l va intenta Cozmin Gușă. "S-au unit doi pigmei împoriva unui om ca mine, care nu a putut fi dărâmat nici de Ion Iliescu, nici de Emil Constantinescu, personaje mai importante decât liliputanii ăștia doi, pe nume Cozmin Gușă și Victor Ponta. Ponta, acest mic mercenar nu a câștigat nici un proces în viața lui", a susținut liderul PRM.

Vadim Tudor afirmă că atât Cozmin Gușă, cât și Lavinia Șandu, au fost agenți sub acoperire ai SRI, împinși de la spate cu acordul lui Băsescu. Președintele PRM spune că îl va acționa în judecată, la rândul său, pe Gușă pentru insultă.

Liderul PRM spune că, în urma discuțiilor purtate cu președintele PC, Dan Voiculescu a aflat că fostul premier Adrian Năstase l-ar fi luat pe Gușă în partidul său pentru că i-a fost recomandat de SRI.

Acum ceva timp - pe 8 septembrie - liderul PRM anunța cu mare fast că nu va mai continua, pentru moment, demersul de suspendare a lui Traian Băsescu.

Vadim a făcut cunoscut faptul că nu a lovit cu plăcere în omul pe care "el l-a numit președinte" pentru că "lovea în el".

"Eu nu am lovit cu plăcere în Băsescu, dar în Emil Constantinescu da", a recunoscut liderul PRM.

Vadim Tudor a apreciat - în aceeași confeirnță de presă - că există doar 2 lideri care contează pe scena politică din România și care pot îndrepta lucrurile: "Băsescu și Vadim". 


(240 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Ramona NĂSTASE


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

C. V. Tudor spune că în spatele atacurilor PIN se află Traian Băsescu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29107618331909 seconds.