Marți, 19 Septembrie 2006 - 05:56 AM Aleg.RO: Ponta se vede deja sef peste deputati

Publicat de: Mihaela Dinca

curentul

Noul vicepresedinte al Camerei Deputatilor, pesedistul Victor Ponta, a condus ieri pentru prima data sedinta de plen . Asta pentru ca liderul de drept al deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a absentat de la dezbaterea de ieri. Poate si pentru a-i face un cadou in avans colegului Ponta, care isi serbeaza astazi ziua de nastere. Ca o adevarata vedeta a zilei, "micul Titulescu", dupa cum mai este poreclit Ponta, a tinut sa precizeze de mai multe ori, chiar de la microfonul la care vorbeste de obicei Olteanu, cat de incantat este de noua sa postura si cat de onorat se simte. Mai-mai sa-l depaseasca pe Olteanu in aprecierile facute cand a preluat functia.

Rand pe rand, colegii parlamentari care au luat cuvantul i-au facut pe plac pesedistului si l-au felicitat si ei pentru pozitia - ce-i drept, surogat - de presedinte al Camerei Deputatilor. Cel care a dat tonul linguselilor a fost chiar colegul sau de partid, deputatul Anghel Stanciu, care l-a salutat respectuos. Felicitarile propriu-zise le-a primit insa de la tanarul democrat Cosmin Popp, care a indraznit sa ajunga pana la microfon, rosu pana in varfurile urechilor, ca sa vorbeasca despre un proiect legislativ privind practica studenteasca. "Domnule presedinte, doresc sa va felicit si eu pentru noua dumneavoastra pozitie", a spus acesta printre balbaieli despre proiectul legislativ.

Una peste alta, in ciuda felicitarilor venite chiar si din partea opozantilor politici, Ponta nu a avut un succes "la public" prea mare in prima sa zi de inlocuitor de Olteanu. Poate si din cauza ca pe ordinea de zi nu figurau proiecte de legi foarte importante, sala a fost aproape goala. Doar vreo cateva zeci de parlamentari dezinteresati care isi gaseau altceva de facut in timp ce "micul Titulescu" se umfla in pene pe scaunul de presedinte al Camerei Deputatilor. Daca are noroc, Ponta poate primi un cadou dublu de ziua lui din partea lui Bogdan Olteanu, pentru ca si astazi parlamentarii din Camera Deputatilor se vor intalni in sedinta de plen.


(386 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Curentul

· Alte știri de la Mihaela Dinca


Azi: Cea mai citită știre din sursa Curentul:

Ponta se vede deja sef peste deputati | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.31444883346558 seconds.