Marți, 30 Mai 2006 - 05:39 AM Aleg.RO: Crin Antonescu pus în discuția grupului liberal de la Camera Deputaților

Publicat de: Oana MATEI

AMOS News <IMG class=photoshare-clickable id=imageLocation style="WIDTH: 60px; HEIGHT: 80px" o­nclick=handleOnClickImage(this) height=80 alt="Crin Antonescu" hspace=5 src="http://www.informatia.ro/index.php?module=Photoshare&type=show&func=viewimage&iid=919&viewkey=" width=60 align=left vspace=5 name=imageLocation>Crin Antonescu ar putea sa-si piarda luni postul de lider al grupului liberal din Camera Deputatilor. Din ce in ce mai multi liberali au cerut inlocuirea lui dupa ce saptamana trecuta a facut declaratii dure la adresa presedintelui PNL.

Cei mai vehementi au fost liberalul clujean Horia Uioreanu si liderul constantean George Dragomir. "Am cerut punerea lui in discutia grupului PNL de la Camera Deputatilor. Nu este normal sa faci astfel de comentarii, nu este admisibil sa ai o asemenea iesire la adresa premierului Tariceanu, care este si presedintele partidului si de aceea, este foarte posibil sa cerem un vot de neincredere fata de Antonescu. Este normal sa ai puncte de vedere, dar ele trebuie discutate in interiorul partidului, nu prezentate intr-o conferinta de presa. Declaratii lui afecteaza partidul care s-a straduit din greu sa atraga cat mai multe procente din partea electoratului prin imaginea de unitate", a precizat Dragomir.

De partea lui Crin Antonescu s-a situat deputatul Cristian Boureanu, suspendat la randul sau din PNL pentru acuze la adresa liderului Calin Popescu Tariceanu.

"Exista pericolul ca in PNL sa fie instaurata o politica de intimidare si de presiune asupra celor care au puncte de vedere diferite fata de presedintele partidului, indiferent cine ar fi acesta. Suspendarile, excluderile si inlocuirile din functii au un efect de bumerang la nivelul opiniei publice, iar singurul perdant este PNL, in ansamblul sau", a precizat Boureanu, care in acest moment este deputat independent.

In urma cu 5 zile Crin Antonescu i-a cerut public lui Calin Popescu Tariceanu sa faca precizari in legatura cu fluturasii propagandistici tipariti dupa raportul de tara. De asemenea el a declarat ca unii ministri au fost numiti pe criterii clientelare si nepotisme.


(487 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Oana MATEI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Crin Antonescu pus în discuția grupului liberal de la Camera Deputaților | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.38783502578735 seconds.