Vineri, 28 Aprilie 2006 - 06:04 AM Aleg.RO: Senatorii si-au luat de Paste telefoane ultimul racnet

Publicat de: ---

Gândul Dupa ce colegii deputati si-au cumparat telefoane mobile de ultima generatie pe banii institutiei, senatorii au cerut si ei conducerii Senatului sa le obtina o oferta avantajoasa de la compania Vodafone .
La insistentele parlamentarilor, Senatul a negociat la sange cu compania de telefonie mobila, reusind, chiar înainte de Paste, sa le faciliteze alesilor cumpararea a 150 de telefoane de ultimul racnet, la un pret de trei ori mai mic decat cel din magazinele de specialitate. Senatorii si-au luat cu doar 5 milioane de lei bucata, telefoane Nokia 6680, cu camera foto si tehnologie 3G, care costa, în mod normal, în jur de 15 milioane de lei. ?A fost o adevarata presiune din partea senatorilor, ca vor si ei telefoane noi.?, ne-a declarat secretarul general al Senatului Dan Vasiliu, care a sustinut ca institutia nu a platit nici un ban pe noile mobile. ?Nici nu aveam prevazut în buget!?, a precizat Vasiliu. Practic, institutia a purtat doar negocierile cu firma de telefonie.

Alesii nu duceau lipsa de telefoane. Ei aveau oricum mobile platite de Senat, pe care le tin pana la sfarsitul mandatului. ?Au mai luat unii si pentru sotie, ceva frumos, de Pasti!?, povestea, ieri, un senator. Tehnologia este însa prea complicata pentru unii dintre alesi. Peremista Viorica Moisuc se ruga, ieri, de unul dintre colegi s-o ajute sa umble cu noul telefon, pe care nu a reusit sa-l faca sa sune nici cu ajutorul secretarei. (Doroteea Voicu)


(780 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Senatorii si-au luat de Paste telefoane ultimul racnet | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.28075790405273 seconds.