Vineri, 28 Aprilie 2006 - 06:03 AM Aleg.RO: Jose de Venecia a fost primit la Cotroceni

Publicat de: ---

AMOS News Presedintele Romaniei, Traian Basescu, l-a primit astazi, 27 aprilie a.c., in audienta, la Palatul Cotroceni, pe Jose de Venecia, presedintele Camerei Reprezentantilor a Congresului Republicii Filipine. In cadrul convorbirilor a fost analizat ansamblul relatiilor bilaterale romano-filipineze si a avut loc un schimb de opinii privind teme internationale de interes comun.

Presedintele Traian Basescu a exprimat dorinta partii romane de a impulsiona relatiile bilaterale romano-filipineze, atat in plan politic, cat si economic. Seful statului a subliniat interesul Romaniei pentru consolidarea dialogului politic bilateral la nivel inalt si a reinnoit, in acest context, invitatia adresata presedintelui Republicii Filipine de a efectua o vizita oficiala in Romania.

In cursul discutiilor cu Jose de Venecia, presedintele Basescu a aratat, de asemenea, ca tara noastra este interesata sa amplifice cooperarea in cadrul ONU si al altor organisme internationale, apreciind buna colaborare dintre tarile noastre in perioada mandatelor de membri nepermanenti ai Consiliului de Securitate.

Totodata, seful statului a mentionat dorinta Romaniei de a colabora cu Republica Filipine in lupta impotriva terorismului, in vederea promovarii pacii si dezvoltarii la nivel international.


(713 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Jose de Venecia a fost primit la Cotroceni | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.28765296936035 seconds.