Vineri, 28 Aprilie 2006 - 06:01 AM Aleg.RO: Primarul Chiliman a primit amenintari din partea ministrului UDMR Borbely

Publicat de: ---

gardianul Constructia unui „zgârie-nori“ lânga Catedrala Sfântul Iosif agita spiritele intre autoritatile statului . In timp ce primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, da vina pe Consiliul General al Capitalei ca a avizat favorabil acest proiect, ministrul lucrarilor publice, Laszlo Borbely, il considera vinovat pe Chiliman ca a eliberat autorizatia de constructie.

Edilul sectorului 1 sustine ca Borbely l-a amenintat telefonic pentru simplul fapt ca a fost obligat sa puna in aplicare hotarârile Consiliului General.

Cheia scandalului de la Catedrala Sfântul Iosif este la Arhiepiscopul romano-catolic Ioan Robu, care, desi isi daduse acordul de principiu pentru ridicarea unui imobil de birouri in imediata apropiere a lacasului de cult, a revenit apoi asupra deciziei, aflându-se astazi in proces cu proprietarul cladirii. In timp ce ataca vehement ridicarea acestui edificiu, monseniorul Robu ignora sfaturile primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, de a contesta in instanta avizele date de Primaria Capitalei. 


(545 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gardianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gardianul:

Primarul Chiliman a primit amenintari din partea ministrului UDMR Borbely | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.28413796424866 seconds.