Joi, 20 Aprilie 2006 - 06:59 AM Aleg.RO: Băsescu, în vizită în Kosovo

Publicat de: ---

AMOS News TraianBasescu13Președintele Romaniei, Traian Băsescu, a vizitat astazi, 19 aprilie, trupele romanesti dislocate in Kosovo.

Seful statului s-a intalnit cu militarii Ministerului Apararii Nationale si cu cei ai Ministerului Administratiei si Internelor de la Pristina in Camp Film City si de la Gorazdevac in Camp Basco. Cu acest prilej, presedintele Basescu le-a multumit militarilor romani pentru participarea lor la misiuni prin care Romania dovedeste ca este un stat puternic.

De asemenea, Presedintele a adaugat ca tara noastra este mandra de militarii romani dislocati in regiune, acestia reprezentand instrumente eficiente de politica externa ale Romaniei. Presedintele tarii a trecut in revista, impreuna cu militarii romani care participa la operatiuni de mentinere a pacii, situatia detasamentelor din Kosovo si cea din regiune.

Seful statului a apreciat, in context, ca Romania sustine realizarea unei bune convietuiri intre albanezi si sarbi, intr-un stat deja existent. Totodata, presedintele Basescu le-a urat militarilor romani sarbatori fericite si le-a oferit cadou cate un ceas.


(375 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Băsescu, în vizită în Kosovo | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.28481698036194 seconds.