Vineri, 23 Decembrie 2005 - 06:27 AM Aleg.RO: Primăria Sectorului 3 nu e luată prin surprindere de generalul iarnă

Publicat de: ---

AMOS News Primăria Sectorului 3 anunță că SC Rosal Grup SRL a acționat începând din data de 21 decembrie, între orele 21.30-23.30 cu 20 de utilaje pentru împrăștierea de material antiderapant la 23 de pante din sector. Primăria Sectorului3 acționează conform Programului de deszăpezire și combatere a poleiului pentru sezonul de iarnă 2005-2006. SC. Rosal Grup SRL a acționat pe străzile cu transport în comun, arterele de penetrație și cele de legătură inclusiv accesele la stațiile de salvare, spitale policlinici, fabrici de pâine, piețe, pompieri, creșe, grădinițe, școli, poliție, garaje RATB.

Reamintim că pentru combaterea poleiului sunt pregătite 2000 tone sare umectată, 165 tone Safe Cote în amestec cu clorură de calciu, 60 tone safe cote cu clorură de sodiu și 60 de tone safe cote pur.

Programul prevede împrăștierea materialului antiderapant - soluție de clorură de calciu, în situația apariției stratului de polei pe carosabil umed; pluguire-patrulare cu utilaje ușoare - la o oră după începerea ninsorii dar numai în situația când stratul de zăpadă atinge grosimea de 5-6 cm și pluguire cu utilaje grele - dacă stratul de zăpadă depus depășește 10 cm. În același timp, s-au stabilit planuri speciale pentru degajare pante și intersecții.

În sectorul 3 sunt pregătite 53 de utilaje multifuncționale (tractoare cu plug și perii, autobasculante, sărărițe, autogredere, buldozere, etc.) pentru a acționa în caz de necesitate; în același timp societatea de salubrizare va asigura necesarul de combustibil, lubrifianți și piese de schimb.

Precizăm că S.C. Rosal Grup S.R.L. va acționa în două schimburi cu 340 de muncitori pentru curățarea căilor publice, iar la fiecare sediu funcționează non-stop un dispecerat care coordonează acțiunile de deszăpezire, tel. 255.26.63/64.


(370 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Primăria Sectorului 3 nu e luată prin surprindere de generalul iarnă | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29315209388733 seconds.