Joi, 22 Decembrie 2005 - 06:56 AM Aleg.RO: Basescu - Mos Craciun pentru soldatii din Irak

Publicat de: Adrian Horincar

curentul

Seful statului a facut ieri inca o deplasare-surpriza in Irak, unde a vizitat batalionul de infanterie romanesc si compania de politie militara dislocate la Tallil si s-a intalnit si cu reprezentanti ai celorlalte structuri militare dislocate in Irak .

Presedintele a mers in Irak cu tolba plina, ca un Mos Craciun, si a decorat mai multi militari, pentru merite deosebite. A multumit soldatilor pentru modul in care reprezinta Romania si pentru profesionalismul si dedicatia de care au dat dovada in timpul misiunilor. Ca de obicei, comandantul suprem al armatei a luat masa impreuna cu trupele coalitiei stationate in tabara din Irak, prilej cu care presedintele Basescu le-a urat militarilor romani sarbatori fericite si a impartit alimente traditionale pentru sarbatorile de Craciun.

In rol de spiridusi sau de reni, din delegatie au mai facut parte ministrul apararii nationale, Teodor Atanasiu, proaspatul consilier prezidential pe probleme de securitate, Sergiu Medar, seful Statului Major General, generalul Eugen Badalan, si consilierul prezidential Claudiu Saftoiu.


(382 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Curentul

· Alte știri de la Adrian Horincar


Azi: Cea mai citită știre din sursa Curentul:

Basescu - Mos Craciun pentru soldatii din Irak | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.31865501403809 seconds.