Miercuri, 07 Decembrie 2005 - 06:37 AM Aleg.RO: ROMEXPO a preluat președinția CEFA 2006

Publicat de: ---

AMOS News <IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/Portrete/C/CojocaruGeorgeRomexpo.jpg" align=left vspace=5>In aceste zile, la Mûnchen, cu ocazia reuniunii Comitetului Director al Aliantei Targurilor Central Europene (CEFA), domnul George Cojocaru - Presedinte Director General ROMEXPO SA a preluat functia de presedinte al Asociatiei pentru anul 2006. CEFA este o asociatie care are in prezent 16 membri, dintre cei mai prestigiosi organizatori din aceasta regiune: Belgrade Fair; Bolzano Fair; Incheba a.s. Bratislava; Hungexpo Budapest; Graz Messe; Klagenfurt Messe; Munchen Messe; Novi Sad Fair; Plovdiv; Incheba Prague; Romexpo s.a; Sarajevo Fair; Skopje Fair; Vienna - Reed Exh.; Zagreb Fair.

CEFA este o structura a UFI - Uniunea Internationala a Targurilor, cu atribute de cooperare subregionala in scopul dezvoltarii si perfectionarii continue a serviciilor oferite expozantilor si vizitatorilor la manifestarile expozitionale.

Cu aceasta ocazie, domnul George Cojocaru si-a prezentat programul de actiuni pentru anul 2006, directionat mai ales pe:

- educatie si instruire a personalului din domeniul industriei targurilor, dar si a participantilor la manifestarile expozitionale;
- o promovare mai activa a CEFA, dar si implicarea eficienta a autoritatilor locale, in cooperare cu marile centre expozitionale.

Un targ international inseamna plusuri considerabile de venituri pentru autoritatile locale (mai ales primarii) rezultate din impozitarea cresterii afacerilor in domeniul comertului, hotelier, alimentatie publica, transport local, reclama si publicitate.

Reamintim cu aceasta ocazie ca domnul George Cojocaru detine si functia de vicepresedinte al Comitetului Regional pentru Europa al UFI.


(432 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

ROMEXPO a preluat președinția CEFA 2006 | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.28455996513367 seconds.