Miercuri, 30 Septembrie 2009 - 05:49 AM Aleg.RO: Arad: Procesul primarului Gheorghe Falcă a fost amânat din nou

Publicat de: Paul PREDA

AMOS News Procesul primarului municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a fost amânat, marți, după ce avocatul a doi dintre cei inculpați în dosar a depus o cerere de amânare pe motiv medical, informează corespondentul AMOS News. Certificatul medical depus de avocat la dosar atestă faptul că acesta are nevoie de o perioadă de șapte zile în care să stea la pat. Gheorghe Falcă, care este reprezentat de avocatul Gheorghiță Mateuț, s-a prezentat la proces și a fost de acord cu cererea de amânare.

Dosarul în care Gheorghe Falcă este judecat pentru fapte de corupție a fost retrimis în luna iunie de Curtea Constituțională la Tribunalul Arad, după ce au fost respinse excepțiile de neconstuționalitate invocate de avocatul primarului din Arad. Anul trecut, Curtea Constituțională a mai respins alte excepții de neconstuționalitate invocate de Gheorghiță Mateuț, dosarul fiind retrimis la instanța din Arad.

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, care este și finul de cununie al președintelui Traian Băsescu, a fost trimis în judecată în octombrie 2007, pentru luare de mită, abuz în serviciu contra intereselor publice, urmat de obținerea unui avantaj patrimonial. În acest caz au mai fost trimiși în judecată Francisc Demeter și Radu Vasil, patronii firmei Elecon din Arad, dar și un funcționar din Primăria municipiului.


(652 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Paul PREDA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Arad: Procesul primarului Gheorghe Falcă a fost amânat din nou | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29455995559692 seconds.