Vineri, 08 Septembrie 2006 - 05:48 AM Aleg.RO: Liberalii l-au scos de la inima pe Inimaroiu

Publicat de: Cristian Anghelache

real_romaneasca     Presedintele PNL Sector 4, Leopold Lupusanschi, a anuntat ca filiala pe care o conduce "se delimiteaza public de modul in care primarul Adrian Inimaroiu (foto) gestioneaza problemele sectorului 4" si ca va propune excluderea din partid a patru consilieri care s-au aliat cu PSD in consiliul local .
"Biroul Permanent al filialei sector 4 constata grave disfunctionalitati in indeplinirea programului politic pe care PNL, alaturi de partenerii de Alianta, si l-a asumat in campania pentru alegerile locale din 2004", a declarat liderul liberalilor de la sectorul 4 al Capitalei. Potrivit acestuia, se inregistreaza intarzieri mari si nejustificate in programul de reabilitare a infrastructurii sectorului, precum si lipsa totala de transparenta in utilizarea banului public.
Lupusanschi a mai afirmat ca Inimaroiu, alaturi de patru consilieri liberali, a ignorat hotararile conducerii PNL la nivel local si central.
"In aceste conditii, Biroul Permanent al PNL sector 4 a hotarat sa propuna in Delegatia Permanenta extraordinara excluderea din partid a celor patru consilieri locali - Gheorghe Soanca, Sorin Soloman, Paul Marinescu si Danila Constantin - pentru grave incalcari ale Statutului si pentru incercarea de a construi majoritati de vot alaturi de PSD", a subliniat liderul PNL Sector 4.
"Totodata, PNL Sector 4 se delimiteaza public de modul in care primarul Inimaroiu intelege sa gestioneze problemele sectorului", a mai aratat Lupusanschi, subliniind ca, prin activitatea primarului de la sectorul 4, imaginea PNL are de suferit.

"Sunt niste grupuri meschine"

In replica, primarul Adrian Inimaroiu a declarat ca dupa castigarea alegerilor din 2004 in organizatia pe care o reprezinta au aparut "niste grupuri care au ca scop altceva decat viata politica, si anume interese materiale mici, meschine".
"In calitate de membru PNL de 16 ani, din care 10 ani presedinte la PNL sector 4, vreau sa va spun ca niciodata aceasta filiala nu s-a gasit intr-o criza mai mare decat aceasta", a declarat Inimaroiu. El a acuzat faptul ca, intr-o perioada relativ scurta de timp, actuala conducere a filialei, in frunte cu Leopold Lupusanschi, a aplicat numeroase sanctiuni, care au vizat patru consilieri locali, primarul, directori generali.
De asemenea, primarul liberal a afirmat ca s-au inscris in partid, dupa alegerile din 2004, o serie de oameni "cu interese meschine".
"Datorita fluxului foarte mare de oameni care s-au inscris in PNL sector 4 dupa castigarea alegerilor, au aparut si niste grupuri care aveau ca scop altceva decat viata politica. Este vorba de niste interese materiale mici, meschine, dar care ii coalizeaza pe unii membri", a subliniat Inimaroiu.
Potrivit acestuia, problema de la sectorul 4 "a fost sesizata si discutata" la nivelul conducerii centrale a partidului.

Conducerea partidului monitorizeaza scandalul

"Biroul Permanent Central al PNL a desemnat o comisie de monitorizare a activitatii filialei, comisie formata din Teodor Melescanu, Dan Motreanu si Adrian Iorgulescu. Comisia a avut doua randuri de discutii si va trebui sa faca o propunere pentru reunificarea filialei", a adaugat primarul PNL.
"Avand in vedere experienta pe care o am, pot sa spun ca reunificarea filialei se poate face intr-un mod clar: prin formarea unui Birou Permanent interimar, numit de BPC al PNL si din care sa faca parte lideri ai tuturor grupurilor, pentru a fi obligati sa lucreze impreuna", a conchis Adrian Inimaroiu.


(455 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea Românească

· Alte știri de la Cristian Anghelache


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea Românească:

Liberalii l-au scos de la inima pe Inimaroiu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29889297485352 seconds.