Joi, 30 Martie 2006 - 05:56 AM Aleg.RO: PSD Bacău nu are sediu?

Publicat de: Diana OPRESCU

AMOS News Municipala PSD funcționa până acum câteva luni într-un spațiu de pe strada Mihai Viteazu. A fost nevoită să plece de acolo. În locul sediului municipalei s-a făcut un magazin. PSD Bacău s-a refugiat în spatele Consiliului Județean, în spațiul unde funcționează oficial județeana social-democrată. Radu Cătălin Mardare, ales lider al municipalei PSD, a fost nevoit să accepte ca sediu de birou parlamentar sediul din spatele Prefecturii. La fel și deputatul Minodora Cliveti. Inutil a menționa că spațiul este destul de înghesuit, mai ales că mai sunt și alți locatari acolo.

Senatorul Mardare ne-a explicat că PSD Bacău funcționează mai bine în sediul dat în folosință de Consiliul Județean pentru că are cine să facă permanență acolo.

„Avem sediul în clădirea mică din spatele Prefecturii. Acolo este mereu cineva, un vicepreședinte sau secretarul și poate asigura permanența. Evident, când avem ședințe mai mari, extinse, căutăm spații mai potrivite...”, ne-a precizat senatorul Mardare.

Spațiul respectiv aparține însă Consiliului Județean. Membrii PSD sunt nemulțumiți de faptul că, la un an de la alegerile interne, încă nu au un sediu al lor.


(380 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Diana OPRESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

PSD Bacău nu are sediu? | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.3040668964386 seconds.